سه تا فاتحه نذر حاج اقا سوزنی کن یکیشو بخون دوتاش بزار وسیله ات پیدا شد بخون من اعتقاد دارم به این. موتورمون گم شده بود یعنی دزدیده بودن اینو نذر کردم عرض یه هفته پیدا کردیم
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
یه نفر بهم گفت اگر چیزی گم کردی گوشه یه روسری رو گره بده بعد دنبالش بگرد. شبیه خرافاته ولی چند بار انجام دادم سریع پیداش کردم. حتی پسرم موبایلش رو گم کرده بود تو خونه دنبالش میگشتیم ولی به گوشیم زنگ زدن گفتن تو آموزشگاه جا گذاشته. میخوای اینم امتحان کن.
صلوات برا مادر حضرت موسی،منکه هر بار فرستادم جواب گرفتم،اینم دختر خالم بهم گفت،حالا نمیدونستم ک برای مادر پیامبر یا مادر امام موسی بفرستم بخاطر همین هم برای مادر حضرت موسی و پیامبر بود صلوات می فرستادم هم برای مادر حضرت موسی اما هفتم صلوات می فرستادم جواب هم میگرفتم
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
ای خدااین مدت همش بدشانسی میاریم تصادف خرابی ماشین مریضی گمشدن مدارک خرجای اضافه ک نمیدونم ازکجامیان ...
چشم و نظره. صدقه روزانه، خواندن ۱۲ بار آیه الکرسی اول صبح به نیت به خیر گذشتن روز، دود کردن روزانه اسفند (با کندر و مصطکی بهتره) یکساعت قبل از غروب آفتاب.