2777
2789
عنوان

راه حل برای چاق شدن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 63 پست

برو دکتر تغذیه ک تغذیه مناسب بهت بده، یاهم برو بدنسازی اونجا بگی میخوای چاق بشی برنامه تغذیه بهت میده و ورزش هایی ک برای چاق شدن بدن موثره،!! اینجوری خاطرت هم جمه ک سالم داری چاق میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند وقت خوردی؟؟شاید موادش اصل نبوده!!خودتون مواد رو خریدین و پودر کردین یا آماده گرفتین؟

من حدودا دوماهی خوردم 

اره اصل بود خودم از ی جای مطمعن خریدم

دوستمم خرید اون چاق شد اما من ن

نه من پودر کردم داخل شیر میریختم،طبق دستور نتونستم بخورم بدم اومد 😷

به نظرتون برا شیردهی ضرر نداره؟و اینکه چقدی هزینه تون شد.؟باورکنین انقد هزینه کردم و نتیجه نگرفتم میترسم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
به نظرتون برا شیردهی ضرر نداره؟و اینکه چقدی هزینه تون شد.؟باورکنین انقد هزینه کردم و نتیجه نگرفتم می ...

عزیزم چیز خاصی نداره که  واسه شیردهی بد باشه،پسته و بادام انجیر و از اینجور چیزاست!!من قبل از اینکه همه چیز صد برابر بشه خریدم همشو شد صد تومن الان مطمئنا زیر 200 نمیشه

عزیزم چیز خاصی نداره که  واسه شیردهی بد باشه،پسته و بادام انجیر و از اینجور چیزاست!!من قبل از ا ...

راستی عزیز من چون طبع گرم ومستعد جوشم برام ضرر نداره? میتونم جنسینگ رو که شدید گرمه حذف کنم فقط بقیه رو بخورم?

عزیزم چیز خاصی نداره که  واسه شیردهی بد باشه،پسته و بادام انجیر و از اینجور چیزاست!!من قبل از ا ...

ممنونم از راهنماییت گلم فقط از جیسینگ میترسم اونا که چیزای عادیه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون