2777
2789
عنوان

لایک😊👍✨

59 بازدید | 10 پست

همه آدم ها روی همسرشون زن و مرد فرقی نداره تعصب خاصی دارن حالا با توجه به این حساسیت اگر عکسش داخل فضای مجازی

تعداد رای : 6
نظرسنجی
زیاد لایک بگیره
2
33%
کم لایک بگیره
0
0%
اصلا لایک نداشته باشه
3
50%
فقط خانواده لایک کرده باشه
1
16%
لطفا به این لینک سربزنید لینک 

وای چجوریه الان ...ینی در کل باید ناراحت بشویم زیاد و کمش متغیره؟   

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید فضای مجازی داشته باشه چ برسه بخواد عکسشم بزاره😐کلشو میکنم میندازم جلو هاپو

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
ما اینستا نداریم از اول باهم صحبت کردیم زندگی خصوصیمونو برای خودمون نگه داریم😕

خب هر کی اینستا داره قراره زندگیشو نمایش بزاره .من دارم کلا پست نمیزارم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
وای چجوریه الان ...ینی در کل باید ناراحت بشویم زیاد و کمش متغیره؟    

خوب مگه به جز این دو حالت بازم هست مثلا میبنی یه عکس تازه خیلی کثیف شلخته گذاشته ۲کیلو لایک خورده خوشحال میشی یا مثل من رادار هات فعال میشن

لطفا به این لینک سربزنید لینک 
خوب مگه به جز این دو حالت بازم هست مثلا میبنی یه عکس تازه خیلی کثیف شلخته گذاشته ۲کیلو لایک خورده خو ...

ن اخه نمیفهمم مثلا الان گزینه فقط خانواده لایک کرده باشن ینی اونم ناراحت میشوید؟ والا نمیدونم من کلا بنظرم اینستا چرته این لایک و اینچیزام مهم نیست نسبت ب حجم بالای هجویاتش کسایی ک کرم دارن مستقیم میرن دایرکت پ میدن با لایک اتفاقی نمیفته

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور