2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی ک عاشقن و طرفشون هم عاشقشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من انقدخانوادش کرم ریختن که کلی دعوامون میشد...همه چی هم عشق وعاشقی نیس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ی ساله دارم التماسش میکنم با این قلب داغونم جوابمو نمیده

برو مجردی زندگی کن درست بخون کار بکن حال دنیا رو ببر همه ک نباید ازدواج کنن...من از ازدواج متنفرم انقد محدودیت و دردسر داره ک نگو...

منو شوهرم فامیلیم با ی وصلت هم خیلی ب هم نزدیک تر شدیم اون موقعه من بچه بودم و دنبال عشقهای الکی می گشتم ی مدتی تو خیالش بودم اما وقتی فهمیدم دوست دختر داره و اینا کلا بی خیالش شدم و ب خودم میخواستم بقبولونم ک ازش بدم میاد تا اینکه بعد از پنج شیش سال یهو ازم خواستگاری کرد بعدش فهمیدم که نگو اونم عاشق من بوده اما می‌ترسیده بگه آخه اینجا ی سری خرافات هست که میگن خوب نیست دو تا برادر با دوتا خواهر ازدواج کنه اما وقتی پیشنهاد داد دو تا خانوادها خیلی استقبال کردن اما در کل میخواستم بگم حتی فکرشم نمی کردم ی روز باهاش ازدواج کنم 

منو شوهرم فامیلیم با ی وصلت هم خیلی ب هم نزدیک تر شدیم اون موقعه من بچه بودم و دنبال عشقهای الکی می ...

عشقتون پایدار گلم

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

عزیزم هنوز وقت داری تو چرا میخوای خودتو درگیر رابطه کنی؟؟ 

ببین عشق خیلی چیز قشنگیه خیلییی مخصوصا اگ طرفتم به اندازه خودت واست بجنگه 

ولی صبر کن بذار ب وقتش 

من الان بیست سالمه یک سال و شیش ماهه یکی هست تو زندگیم ،پشیمون نیستم اصلا خیلی دوستش دارم دوسم داره به چشم میبینم ک چقدر داره واسم میجنگه،ولی واقعا حرصای الکی ک تو این مدت خوردم فقط خودمو داغون کردم ، دلم میخواست یخورده بزرگتر شم و بفهمم این چیزا اصلا تو رابطه مهم نیست ولی متاسفامه این حرص خوردنا اقتضای سنمه،اما بازم صدبار برگردم ب عقب همین ادمو انتخاب میکنم اما تو سن درست ، خواهرانه بت میگم الان فقط ب فکر خودت باش بزار بیشتر عقلت برسه بعد برو تو رابطه

من با خلاق بچگونم هم خودمو اذیت کردم هم عشقمو اون ک خیلی اذیت شد واقعا اون بدتر من عصبانی میشه 

،لطفا الان نه خودتو عذاب بده نه یکی دگرو 

یخورده ک سنت بره بالاتر میفهمی چی میگم

قضاوت الکی نکنید🎀
عزیزم هنوز وقت داری تو چرا میخوای خودتو درگیر رابطه کنی؟؟  ببین عشق خیلی چیز قشنگیه خیلییی مخص ...

خوشبحالت:'(

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه