2777
2789
عنوان

داره خودشو زجر ميده بخاطر كاراي مامانش كه نميزاره بهم برسيم+اسكرين

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 29 پست
مثلا چقدر فرقتونه ؟  پدر و مادرش در چه سطحن ؟ خودش چی داره ؟

خودش شاغل هست و دانشجو و حقوق خوبي داره البته تازه ميره سركار ولي اينده بنظرم خوب ميشه چون به فكر اينده اي و درامدش بد نيس

ولي خانواده گفتن ما ورشكست شديم و...

توكل بر خدا...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هرحال مشخصه كه باهم تفاوت داريد خوب فكر كن توي زندگي سختي ها به چشم ميان ببين يه دليل اينكه ما ...

اره

خودش هم ميگه مادرم ميگه واسه اون دختر كم ميزاري

نميتوني از پس اش بربياي

و اين حرفا

اونا هم حرف نا حقي نميزنن ولي خب 😔😔

دوراهي خيلي بدي هست 

بين عقل و احساس

اخه خودش خيلي پسر خوووووبيه

عاقل بالغ واقعا پسر خوبيه تو اين زمونه

توكل بر خدا...♥️

[QUOTE=99451067]اره خودش هم ميگه مادرم ميگه واسه اون دختر كم ميزاري نميتوني از پس اش بربياي و اين حرفا اونا هم ح ...[/QUOTE]

ميفهمم عزيزم 

واقعا انتخاب بين عقل احساس خيلي سخته

ولي زمان ميتونه كمك كنه مطمئن باش

عزیزم پسره این حرفا رو میزنه که بعدا اگه جایی کم گذاشت بگه من گفته بودم بهت.والان از تو اصرار وپا فشاری میخواد.اگه رسم ورسوماتتون به هم نمیخوره ونمیتونن اجابت کنن فردا تو دلت میموکه وخودش میشه یه بحث کوچیک.بعدم معمولا خانواده پسر خودشون رو میکشن کنار تا زیر بار خیلی از چیزا نرن.اگه واقعا برات مهمه که تمام مراسمات انجام بشه وبه قول معروف با دست سنگین ببرنت خونه بخت.حرفتو صریح بزن واز کنار کشیدن پسره هم نترس.اگه واقعا شمارو بخواد که همه مقدمات رو فراهم میکنه اگرم که نه که میره دنبال زندگیش

عزیزم پسره این حرفا رو میزنه که بعدا اگه جایی کم گذاشت بگه من گفته بودم بهت.والان از تو اصرار وپا فش ...

دقيقا حرفاتون. درسته

ولي نميتونم ب اين فكر كنم تموم بشه اخه😔

بخاطر شغلش هم ميگن كه نبايد اين زياد تجملاتي انجام بده

و در ضمن اونم سن زيادي نداره و خانواده شون زياد انجام نميدن ولي ب قول شما منم ارزو دارم خب😭

توكل بر خدا...♥️

اینکه لیاقت شمارو ندارم همش حرفه طرف یکی میخواد توکوه قاف بازم میره براش تلاش میکنه شما تلاشتو بکن اگه نشد درسته هنوز هیچی نشده نه به باره نه به دار ساز منفی میزنن

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
دقيقا حرفاتون. درسته ولي نميتونم ب اين فكر كنم تموم بشه اخه😔 بخاطر شغلش هم ميگن كه نبايد اين زياد ...

اینجاس که باید عقلتو بیاری وسط. چون دلت که میخواد هرجور شده اونو برات نگه داره .