2777
2789
عنوان

حاجت داری بیا

1074 بازدید | 150 پست

جناب حجت الاسلام و المسلمین احمدی فرمودند روزی اینجانب خدمت پدر بزرگوار بودم واز مطالب معنوی و آخرتی صحبت در میان بود آن بزرگوار فرمودند:« برای همه چیز یاسین بخوانید و ثواب آن را به حضرت جواد ائمه(ع) اهداء کنید و یا اینکه نذر کنید بعد از آنکه حاجتتان برآورده شد یاسین را برای امام جواد(ع) بخوانید.

عزیزان درشب شهادت آقا تصمیم داریم ک سوره یس بخونیم و تقدیم کنیم ب آقا.

هرکی میخونه اعلام کنه ، خیلیا حاجت دارن هیچکسو از قلم نندازین اول برای دیگران دعاکنین تا دعای شما هم برآورده شه 

دوستاتونم تگ کنین انشاالله ازاین تاپیک بهره مند شن . 

تافرداعصر خونده شه حتما

منو هم دعاکنین یه دنیا ممنون میشم❤

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

نذر کردم شنبه ازمایشم مثبت شه بخونم

منم دعا کنین دلم شکسته 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی می‏خواستند. آن بزرگوار می‏فرمود: «سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (علیه‌السلام) تقدیم کنید، حاجت ‏شما را خواهند داد. گاه امر می‏کرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می‏دانست.

نذر کردم شنبه ازمایشم مثبت شه بخونم منم دعا کنین دلم شکسته 

دامنت سبز شه گلم ب حق آقا

من هستم 

ان شاءالله حاجت روا باشیم 💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚