2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من ی نفرو میشناسم

درخواست دوستی بده بهت بگم 

اینجا نمیتونم بگم

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
این مرحله رو از پسش بر نیای بقیه رو میخوای چی کار کنی بگرد بچه هایی که اپلای کردن رو پیدا کن نمونه ...

من خودم ميتونم بنويسم و كلا ايران زندگي نميكنم ولي چون ميخوام واسه فاند گرفتن تلاش كنم ميخوام خيلي قوي و تاثير گذار باشه مقاله ISIو سابقه كار هم دارم

این مرحله رو از پسش بر نیای بقیه رو میخوای چی کار کنی بگرد بچه هایی که اپلای کردن رو پیدا کن نمونه ...

و اينكه نبايد سمپل بزاري تمام اساتيدي كه زياد واسشون ايميل ميذنن متوجه ميشن كه تو كپي كرده ميخوام يكي كه اين كاره هست واسم بنويسه

من خودم ميتونم بنويسم و كلا ايران زندگي نميكنم ولي چون ميخوام واسه فاند گرفتن تلاش كنم ميخوام خيلي ق ...

اخه سی وی یه استراکچر داره که دیگه با توجه به تواناییات فهرست وار مینویسی دیگه

لینکاین ببین یا اپلای برد، اونجا سمپل بگیر

فاند چه مقطعی؟ اگه دکترا باشه بیشتر پروپزال مهمه تا سی وی