2777
2789
اخه سی وی یه استراکچر داره که دیگه با توجه به تواناییات فهرست وار مینویسی دیگه لینکاین ببین یا اپلا ...

واسه دكترا همه كه ميگن CV قوي بنويس واقعا بايد پروپوزال ارائه بدم😖

و اينكه نبايد سمپل بزاري تمام اساتيدي كه زياد واسشون ايميل ميذنن متوجه ميشن كه تو كپي كرده ميخوام يك ...

گفتم سمپل ها رو ببین ایده ها بیاد تو ذهنت، نه که کپی پیست کنی، 

بعد بدی کسی برات بنویسه فکر کردی چیکار میکنه،؟ یه سمپل داره همرو‌ عین هم درمیاره

منطور اینه که تاثیر گذاری سی وی به کارایی که کردیه، اگه چیزی نداشته باشی دیگه نمیشه جذابش کرد، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه سی وی یه استراکچر داره که دیگه با توجه به تواناییات فهرست وار مینویسی دیگه لینکاین ببین یا اپلا ...

فكر نميكنم اينجا من فقط ديدم cv ميخوان و من استادي رو پيدا ميكنم كه با فيلد من يكي باشه بعد اپلاي ميكنم

گفتم سمپل ها رو ببین ایده ها بیاد تو ذهنت، نه که کپی پیست کنی،  بعد بدی کسی برات بنویسه فکر کر ...

چرا هم اينكه اينجا ٦ ماه تو يه دانشگاه خوب كار كردم و مقالمم هم تو همين كشور چاپ شده

يعني خودم بنويسم اوكي هست نميدونم واقعا چيكار كنم😔

اره بابا خودت بنویس

بعد که تموم شد یک هفته همش ببینش بهبود بده

اگه کسی رو هم داری مثلا همون دانشگاه بهش نشون بده بگو نظرش رو بگه

اره بابا خودت بنویس بعد که تموم شد یک هفته همش ببینش بهبود بده اگه کسی رو هم داری مثلا همون دانشگا ...

نه هيچ كس رو ندارم فعلا هم دارم دنبال دانشگاه و استاد مورد نظرم ميگردم 😃🤦🏼‍♀️

خوب پس مدرک زبان نمیخوای فکر کنم 

چرا در هر صورت ميخوام چون من تحصيلاتم رو ايران خوندم و ايران انگليسي زبان دوم نيست كه خيلي خوب بلد باشي مثل مثلا فرانسوي ها الان دوستم از فرانسه داره دكترا ميخونه نياز نداشته ولي بچه هايي كه از عراق اومدن نياز دارن مثل ايران يا از تركيه