yamimami مدیر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 عنوان نوشتن CV قوي | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست بچه كسي موسسه معتبري ميشناسه كه cv قوي يا همون رزومه براي اپلاي كردن بنويسه واسم ممنون ميشم جواب بدين خيلي گشتم تو اينترنت نبود😖 1398/05/10 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 اخه سی وی یه استراکچر داره که دیگه با توجه به تواناییات فهرست وار مینویسی دیگه لینکاین ببین یا اپلا ... واسه دكترا همه كه ميگن CV قوي بنويس واقعا بايد پروپوزال ارائه بدم😖
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 و اينكه نبايد سمپل بزاري تمام اساتيدي كه زياد واسشون ايميل ميذنن متوجه ميشن كه تو كپي كرده ميخوام يك ... گفتم سمپل ها رو ببین ایده ها بیاد تو ذهنت، نه که کپی پیست کنی، بعد بدی کسی برات بنویسه فکر کردی چیکار میکنه،؟ یه سمپل داره همرو عین هم درمیارهمنطور اینه که تاثیر گذاری سی وی به کارایی که کردیه، اگه چیزی نداشته باشی دیگه نمیشه جذابش کرد،
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 واسه دكترا همه كه ميگن CV قوي بنويس واقعا بايد پروپوزال ارائه بدم😖 واسه بورس ها و اسکلارشیپ های خوب ارهاما مال از این فاندهای دانشکده و دانشگاه شاید نه
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 اخه سی وی یه استراکچر داره که دیگه با توجه به تواناییات فهرست وار مینویسی دیگه لینکاین ببین یا اپلا ... فكر نميكنم اينجا من فقط ديدم cv ميخوان و من استادي رو پيدا ميكنم كه با فيلد من يكي باشه بعد اپلاي ميكنم
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 گفتم سمپل ها رو ببین ایده ها بیاد تو ذهنت، نه که کپی پیست کنی، بعد بدی کسی برات بنویسه فکر کر ... چرا هم اينكه اينجا ٦ ماه تو يه دانشگاه خوب كار كردم و مقالمم هم تو همين كشور چاپ شده
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 گفتم سمپل ها رو ببین ایده ها بیاد تو ذهنت، نه که کپی پیست کنی، بعد بدی کسی برات بنویسه فکر کر ... يعني خودم بنويسم اوكي هست نميدونم واقعا چيكار كنم😔
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 يعني خودم بنويسم اوكي هست نميدونم واقعا چيكار كنم😔 اره بابا خودت بنویسبعد که تموم شد یک هفته همش ببینش بهبود بدهاگه کسی رو هم داری مثلا همون دانشگاه بهش نشون بده بگو نظرش رو بگه
ندا7601 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 1629 بله عزيزم خوب پس مدرک زبان نمیخوای فکر کنم اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 اره بابا خودت بنویس بعد که تموم شد یک هفته همش ببینش بهبود بده اگه کسی رو هم داری مثلا همون دانشگا ... نه هيچ كس رو ندارم فعلا هم دارم دنبال دانشگاه و استاد مورد نظرم ميگردم 😃🤦🏼♀️
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 خوب پس مدرک زبان نمیخوای فکر کنم چرا در هر صورت ميخوام چون من تحصيلاتم رو ايران خوندم و ايران انگليسي زبان دوم نيست كه خيلي خوب بلد باشي مثل مثلا فرانسوي ها الان دوستم از فرانسه داره دكترا ميخونه نياز نداشته ولي بچه هايي كه از عراق اومدن نياز دارن مثل ايران يا از تركيه
yamimami مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 408 اره بابا خودت بنویس بعد که تموم شد یک هفته همش ببینش بهبود بده اگه کسی رو هم داری مثلا همون دانشگا ... اره خودم مينويسم 🙏🏻