2777
2789

سلام

خواستم بدونم طبق ایین نامه ی جدید وزارت بهداشت در خصوص مجوز ازمایشگاه ژنتیک و یا علوم ازمایشگاهی ضوابط چی هست؟
گفته بودن فارغ التحصیلان ژنتیک کارشناسی شون  باید از وزارت بهداشت باشه ولی دکتران ژنتیک دارای  کارشناسی زیست اعتراض کرده بودند مگه کارشناسی زیست جزو وزارت بهداشت نیست؟ ولی ظاهرا هست به نظرم به عنوانش میخوره خب!

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

اصلا نمیدونم چه لیست کارشناسی هایی جزو وزارت بهداشت میشن گیج شدم تو وب هم درست نگفته پراکنده و کلی اشاره کرده!

الان یعنی با کارشناسی رادیولوژی که احتمالا جزو رشته ه ای وزارت بهداشت هست! در صورت ادامه ی تحصیل  وبالفرض اخدذ دکترای ژنتیک یا ازمایشگاه مفاد ایین نامه حفظ شده و محوز ازمایشگاه میدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم چه لیست کارشناسی هایی جزو وزارت بهداشت میشن گیج شدم تو وب هم درست نگفته پراکنده و کلی ا ...

مگه میشه از رایولوژی ارشد ژنتیک خوند؟؟؟

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

خب الان من کارشناسی چی خونم جزو علوم پایه بشه!!!!!!!!!!!

خب الان من کارشناسی چی خونم جزو علوم پایه بشه!!!!!!!!!!!

چی میخوای بخونی ارشد ژنتیک؟؟

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

نمیدونم! نمیشه یعنی؟

پرسیدم پس کارشناسی بایدددددد چی خوند هم هز جرو علوم پایه ی پزشکی بشه هم بشه باهاش دکترا ژنتیک گرفت

چی میخوای بخونی ارشد ژنتیک؟؟

نه تهش میخوام دکترا ژنتیک بخونم اگر بشه

فق ط اینن نامه گفته کارشناسی باید از علوم پایه باشه تا مجوز ازمایشگاه بدن شده معضل واسم!

نمیدونم! نمیشه یعنی؟ پرسیدم پس کارشناسی بایدددددد چی خوند هم هز جرو علوم پایه ی پزشکی بشه هم بشه با ...

با انواع گرایشای زیست شناسی میشه من خودم سلولی مولکولیم

با انواع گرایشای زیست شناسی میشه من خودم سلولی مولکولیم

ولی عزیزم طبق قانون جدید با کارشناسی زیست حق تاسیس ازمایشگاه اصلاااا نمیدن مگه خبر نداری؟؟!

ولی عزیزم طبق قانون جدید با کارشناسی زیست حق تاسیس ازمایشگاه اصلاااا نمیدن مگه خبر نداری؟؟!

میدونم عزیزم گفتم که کارشناسی علوم پایه نمیدن اونی که میبینی آزمایشگاه ژنتیک میزنه پزشک عمومیه که تخصص ژنتیک خونده