2777
2789

من ارشد دارم اونم يه رشته سخت زمانه فارغ التحصيليم تصويب شد كه فلان رشته ها تو آزمون دختر نپذيرن منم پارتي نداشتم خلاصه بيكار موندم الان خيلي به اين فكر ميكنم كه زندگيم داره بيهوده تلف ميشه بنظرتون تو اين سن (سي و خورده اي سال)دير نيست برم مثلا دوره رنگ و لايت ياد بگيرم؟آيا موفق ميشم؟آيا كسيو ديدن كه اينجوري بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دوره هاش خيلي گرونه از اين ميترسم كه بازم پولمو عمرم هدر بره و يه شكست بع شكستام اضافه بشه

به نظرم اگه میتونی یه مدت برو تو یه ارایشگاهی کنار ارایشگر کار کن ببین کارشو دوس داری یا نه بعد برای کلاس ثبت نام کن

از اينكه موفق نشم ميترسم خيلي فكراي مسخره ميكنم مثلا ميگم اوضاع اقتصادي خوب نيست بخاطر همين شايد مشت ...

مثبت فکر کن عزیزم بزار خوبی ها بیاد سمتت

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
خيلي نوشته هاش ريزه نميتونم بخونم

بزن روش دانلودش کن بعد که دان شد زوم کن روش

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
به نظرم اگه میتونی یه مدت برو تو یه ارایشگاهی کنار ارایشگر کار کن ببین کارشو دوس داری یا نه بعد برای ...

فكر ميكني قبول كنه كسي بدونه گرفتن پول برم بغل دستش چيزي ياد بگيرم؟

من چند نفری رو دیدم ولی اون کارو به صورت معمولی یا ضعیف یاد نگرفتن .بقولی حرفی برای گفتن داشتن 

نحوه برخورد اجتماعی و جذب مشتری خیلی مهمه

شما بری  یه جایی که خانم 20 ساله خشک و عبوس باشه و یه خانم 40 ساله مهربون و خوش برخورد ترجیح میدی مشتری کدوم باشی؟

امیدوار باش و به خدا توکل کن انشالله موفق میشی