2777
2789

سلام دوستای عزیزم. 

من و دو نفر از دوستان که دهه شصتی هستیم😍 یه گروه واتساپ تشکیل دادیم😊 تا در این گروه در کنار هم باشیم تا کنکور ۹۹. 

دهه شصتی هایی که علاقه دارن برای کنکور تجربی ۹۹ بخونن و قوی پیش برن بیان به ما ملحق شن تا با انگیزه شروع کنیم. 

یادمون نره زمان طلاست و ما هم یک سال(۹۹) برای نظام قدیم بیشتر فرصت نداریم. اگر کس دیگه ای هم مد نظرتون هست به ما بپیوندونین😉😁🤗😍

لطفا فقط انرژی مثبت بفرستین .. 

کسایی که تمایل دارن تو خصوصی پیام بدن.

😍🤗

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من دهه شصتي ام ده سال پيش كنكور رياضي دادم ارشد دارم 

پارسال اختصاصي ها و خوندم ازمايشي شركت كردم اما شنيدم ميشه نظام انتخاب كنم ميخوام امسال نظام جديد بخونم 

اميدوارم موفق بشين

شما چرا نظام جديد انتخاب نيمكنين؟ بهتر نيست

من دهه شصتي ام ده سال پيش كنكور رياضي دادم ارشد دارم  پارسال اختصاصي ها و خوندم ازمايشي شرك ...

امیدوارم شما هم موفق باشید عزیزم,,😍

سبک نظام جدید کمی متفاوته, و من تابحال نظام قدیم خوندم و با کتابهاش اشنایی دارم و خصوصا منابعم نظام قدیمه ,اگر مجبور بودم و نظام قدیم برگزار نمی شد شابد نظام جدید رو انتخاب می کردم. . .

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.