2777
2789
عنوان

خواهرشوهررررررر

408 بازدید | 39 پست

اه بچه ها خواهرشوهرکوچیکم فقط بهم گیر میده اینو چرا میپوشی ورا جوراب پات نمیکنی چرا ابروهاتو میکرو میکنی جالبه همشم از زبون پدرشوهرم میگه مثلاااا دیگه شورشو دراورده نمیدونم چیکارکنم اخر هرچیزی هم میگه باز خوددانی من فقط نظرمو‌گفتم و بدی تو نمیخوام بهم میگه لاک نزن بابام خوشش نمیاد ولی خودشون میزنن میگه جوراب بپوش ولی خودشون نمیپوشن میگن دامن بپوش ولی خودشون نمیپوشننننننننننن_😡😡😡😡😡😡😡😡😡

حسودیتو میکنه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

گوش نکن ب حرفاش.. شوهرت چی میگه؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایییینقد بدم میاد کسی ب این چیزام گیر بده مخصوصأ خواهر شوهرررر أه😒😒

یکبار برای همیشه بش بتوپ تا دیگ جرات نکنه حرفی بزنه

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
هنوز ب شوهرم نگفتم

میگم ینی شوهرت که ب اینچیزا گیر نمیده؟

چی بگم مثلا

بگو ممنون ک نظرتو میگی اما لطف کن نظراتت رو رو خودت بکار ببر من خودم عاقل و بالغم و میدونم چی بپوشم چی نپوشم😒

یا این ک اگ نرم تر میخای بگی از زبون شوهرت بگو

بگو شوهرم ازم خاسته ک ایجوری بپوشم و اینکارو کنم نظر اون از هر کسی برام مهمتره.

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️