2777
2789
عنوان

گرانی اجاره خونه ها!

198 بازدید | 9 پست

چند وقت دیگه موعد تخلیه خونمونه صاحبخونه هم تمدید نمیکنه خونه رو میخواد .قیمتام سرسام اور بالاست نمیدونیم چیکار کنیم هرجای شهر میریم قیمتای تخیلی میدن حتی خونه های پایین شهر .از یه طرف از خونه های چندسال ساخت بدم میاد دلم نمیاد دلم نیخواد اگه منطقه پایینترن بشه فقط تروتمیز ونو باشه موندیم چیکار کنیم.دعایی چیزی هست برای خلاصی ازین گرفتاری؟!بخدا گرفتاریه

من واسه شماو هرکس که تو شرایط شماست دعا میکنم که خلاص بشه از هم مستاحری هم اینطور گرفتاریاا ..کاش یه ذره مردم همو درک میکردن ..ما امسال اصلا زیاد نکردیم کرایه مستاجرمونو .

من واسه شماو هرکس که تو شرایط شماست دعا میکنم که خلاص بشه از هم مستاحری هم اینطور گرفتاریاا ..کاش یه ...

خدا خیرتون بده بخدا یه دعای اونا و یه خنده ی از ته دلشون این دنیا و اون دنیاتونو بیمه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوره زمونه هر ادم حداقل باید یه خونه معمولی با یه ماشین معمولی داشته باش وگرنه بیچاره میشه ما هم الان ماشین نداریم دارم دق میکنم انشالله یه خونه خوب تر تمیز خدا نصیب خودت بکنه عزیزم که دیگه مستاجر نباشی

تو این دوره زمونه هر ادم حداقل باید یه خونه معمولی با یه ماشین معمولی داشته باش وگرنه بیچاره میشه ما ...

آره واقعا.دعا کنید فقط من یه بچه کوچولو دارم خیلی سخته بخدا.دلم کباب میشه نگاش میکنم چه بی خبر خوابیده

بعضی وقتا که خیلی فشار میاد شوهرم میگه بریم تو حیاط باباش اینا هونه بسازیم از مستاجری راحت شیم اما م ...

من اگه باشم که اینکارو نمیکنم  حاضرم یکسره مستاجر باشم ولی عمرا با مادر شوهر تو یه ساختمون نباشم

من اگه باشم که اینکارو نمیکنم  حاضرم یکسره مستاجر باشم ولی عمرا با مادر شوهر تو یه ساختمون نباش ...

ممنم دوست ندارم.همین موضوع رو تاپیک کردم ببینم نظر بقیه چیه

ممنم دوست ندارم.همین موضوع رو تاپیک کردم ببینم نظر بقیه چیه

چقد پول پیش داری عزیزم ؟

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان