2777
2789
عنوان

به نظرتون چه دکتری برم؟

624 بازدید | 6 پست

من یه ماهه پیش جلو باد کولر خوابیدم و سرما خوردم

بعدش با سرماخوردگی اینا اوکی شد

دو هفته بعدش شب دل‌پیچه و اسهال و حالت تهوع داشتم

رفتیم اورژانس سرم و آمپول

یه قرص هیوسین هم داد

دو سه روز مصرف کردم دیگه ادامه ندادم

باز پریشب همون حالتها اومد سراغم

رفتیم دکتر یه سرم و دو تا عضلانی و دوتا داخل سرم

با چندتا قرص و شربت که اون سرم و آمپول ها دیروز هم تکرار شد 

ولی من هیچ تاثیری نمی‌بینم

از دیشب هم هی فشارم میفته

یعنی فشارم رو ۵و ۱۰ هست

ی مقداری تحمل کن.بعضی از ویروسا تا از بدن خارج نشن همینه.مریضی ویروسی روزای اول خوب نمیشه فقط با دارو تشدید نمیشه.فقط باید شرایط بدنتو کنترل کنی و استراحت کنی. اگر حالت بد شد مجدد برو پیش همون دکتری که رفتی که در جریان روند بیماریت و داروهایی که خوردی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مقداری تحمل کن.بعضی از ویروسا تا از بدن خارج نشن همینه.مریضی ویروسی روزای اول خوب نمیشه فقط با دار ...

من چون پارسال تب مالت گرفتم

هی میگم نکنه دوباره برگشته

چون دکتر گفته بود احتمال اینکه برگرده هست

کلا قبل این بیماری هم من همیشه اسهال داشتم

چون تب مالت هم یه بیماری عفونی هست

آره  دکتر عمومی بود گفت حالا برو اینارو بخور بیا بعدا اونو درمان کنیم می‌خوام ببینم اصلا چه ...

راست میگه باید دوره اون ویروس بگذره اگر خوب نشد اون موضوع رو باید پیگیری کنی .اونم پزشکه بالاخره مشکلتم تخصصی نیست...بازم میخوای بری برو متخصص داخلی یا متخصص عفونی