2777
2789
عنوان

روز های بعد جدایی

318 بازدید | 27 پست

سلام، من حدود 3 ماه با یه آقایی آشنا شدم، خیلی خوبه و دوستش دارم اما به شدت مذهبی هستن و من نیستم، از طرفی همش سرم منت میذاره و دیشب توی دعوا فحاشی کرد، موندم چیکار باید بکنم، این رابطه رو تموم کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزيزم چرا تموم كني اينقدر بمون تا كارت عروسيشو برات سند كنه

الان دقيقا چيشو دوست داري و چيش خيلي خوبه؟ منت كه ميگذاره فحاشيم كه كرده اعتقاداتتونم كه ربطي بهم نداره

ببخشيد اينقدر رك بهت گفتم ولي خاستم يك تكوني بخوري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
حتما چون اینطور که معلومه خیلی اختلاف عقیده دارین

بله متاسفانه حرف هم رو نمی‌فهمیم اما میگه اگه بری به خدا واگذار میکنم و امیدوارم خیر نبینی و از این حرفا، عذاب وجدان دارم، از طرفی هم واقعیتش خیلی برام سخته جدایی 

اختلافات فرهنگی و مذهبی حتی در حد مقدار پوشش خانم ها معمولا خیلی مسئله ساز هست و این که میگین فحاشی کرده شوخی نیست جدی باهاش صحبت کنید و بگید از چی  چیزهایی خوشتون نمیاد و در صورت تمایل به ازدواج حتما مشاوره برید.

بله متاسفانه حرف هم رو نمی‌فهمیم اما میگه اگه بری به خدا واگذار میکنم و امیدوارم خیر نبینی و از این ...

نترس بابا خدام راضی نیس شمام با هم باشین بعد هی جنگ و دعوا 

عذاب وجدان نگیر

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
بله متاسفانه حرف هم رو نمی‌فهمیم اما میگه اگه بری به خدا واگذار میکنم و امیدوارم خیر نبینی و از این ...

با این حرفا داره میترسونتت اصلا گوش نکن کات کن بره تا نشی یکی مثل من که پنج سال بگذره کلی ازارت بده اخدش هم بگه من به هیچ کس هیچ علاقه ای نداشتم برو