2777
2789
عنوان

روز های بعد جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 27 پست
اختلافات فرهنگی و مذهبی حتی در حد مقدار پوشش خانم ها معمولا خیلی مسئله ساز هست و این که میگین فحاشی ...

نمیاد مشاوره، دلیلش هم این خواهرش و شوهرش رفتن مشاور گفته بهم نمی‌خورید اما ازدواج کردن و الان خوشبختن، من از قبل باهاش طی کرده بودم اما میگفت از دستم در رفته و منو ببخش موندم ببخشم یا تموم کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه حرف هم رو نمی‌فهمیم اما میگه اگه بری به خدا واگذار میکنم و امیدوارم خیر نبینی و از این ...

این حرفارو در صورتی میتونه بگه که از طرف تو بهش ضرری رسیده باشه!! مثلا خرجی برات کرده یا  هر چی دیگه!!

وگرنه در غیر این صورت به حرف گربه سیاه بارون نمیاد

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
داشتیم همین طوری حرف میزدیم، یه لحظه عصبانی شد شروع کرد به فحش دادن که پدرسوخته خفه میشی یا خفت کنم ...

صد درصد تمامش کن!

نترس از این نفرینا ک مردا میکنن....آخه خداعقل داده...عدالت داره بابا نترس از این حرفا

بعدم مردا همه این حرفاشون الکیه!!

نمیاد مشاوره، دلیلش هم این خواهرش و شوهرش رفتن مشاور گفته بهم نمی‌خورید اما ازدواج کردن و الان خوشبخ ...

استارتر خواهر و شوهر خواهر ایشون زندگی جداگانه ای دارند و تو جیهی برای فرار از مشاوره نیست. اگر میخوای ببخشی حرفی نیست ولی اگر قصد ازدواج دارید حتما به توافق به لحاظ پوشش یا اشتغال و تحصیل برسید و مشاوره حالا پیش مشاور خواهر ایشون نه یک مشاور دیگه برید.