2777
2789

سلام من ۲۹ تیر آی یو آی کردم یعنی ۱۵ موعدم ۵تافولیکول به اندازه ی ۲۰ داشتم تو ۱۳ موعدم  و چون تنبلی شدید تخمدان داشتم اصلا احتمال نمیدادم تقریبا هفت ساله منتظرم دو تا سقط داشتم هر دو تو شش ماهگی اینم شش ماهه تو اقدام بودم هر ماه داروهای تحریک تخمدان میخوردم ولی تاثیری نداشت این ماه قبل از اقدام هم پودر اینوفولیک خوردم هم رازیانه فک کنم تاثیر اونا بوده ...علایم هم فقط کمردرد داشتم و فقط چند روز بعداز آی یو آی دمای بدنم بالا بود بعدش درست شد از دیروز سینه هام درد میکنه و پوست صورتم بدجور خشک شده 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

عکس رو باید زوم کنین کیفیت دوربینم خوب نیس به زور دیده میشه یه هاله ی صورتی خییییلی کمرنک دیده میشه ولی الان که دستمه من کاملا میبینمش

یه بی بی چک ۲۳ موعد زدم کاملا سفیده سفید بود یکی هم ۲۵ زدم اصلا هیچ ننداخت ...والان از روزی که امپول hcg زدم ۱۵ روز میگذره مطمئنم اثر امپول از بدنم رفته و سینه هام بدجور درد میکنن تاحالا سابقه نداشت وچون دو بار سابقه ی بارداری دارم خیلی احتمال میدم مثبتش واقعی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله ک مثبته عزیزم مبارڪ باشه😍واس منم دعا کن این ماه بی بی چکم مثبت شه😊

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
مبارکت باشه 😍😍😍

خیلی ممنون عزیزم تو هاله رو میبینی؟ البته الان خودمم تو عکس نمیبینم خخ

ان شاالله ک مثبته عزیزم مبارڪ باشه😍واس منم دعا کن این ماه بی بی چکم مثبت شه😊

ایشالا مثبت میشه عزیزم نگران نباش من اصلا احتمال نمیدادم مطمئن بودم منفی میشه ولی هاله انداخت

خیلی ممنون عزیزم تو هاله رو میبینی؟ البته الان خودمم تو عکس نمیبینم خخ

خخخ نه نمیبینم ولی خودت که دیدی درسته 

خیلی از خودت مراقبت کن 

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

خخخ نه نمیبینم ولی خودت که دیدی درسته  خیلی از خودت مراقبت کن

مرسی چشم ...شنبه میرم آز میام جوابشو میذارم