2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خدا رو شکر بدون دارو خوب شدم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
دقيقا چكارا كردي؟

نزدیک یک سال به فاصله هر چند وقت یه بار بهم حمله دست می‌داد 

نمیدونم فقط سعی کردم شاد باشمو شادی کنم تو خودم نباشم تو خونه تنها نمونم گاهی اوقات تو اوج خوبی یهو حمله می اومد هر موقع حالم بد میشد از خدا کمک میخواستم صلوات میدادم کاملا درکت میکنم وحشتناک ترین تجربه ای بود که داشتم هنوزم ازش میترسم که دوباره سراغم بیاد که خدا رو شکر چند سال میگذره 

و یه چیز دیگه دو تا چیز بودن که حمله های منو تشدید میکردن یکی موقعی که کافئین مصرف میکردم و یکی دیگهم وقتی که قندم میفتاد سعی می‌کردم همیشه مواظب این دو تا موردم باشم 

یه قرص پروپرانولول هم همیشه تو جیبم بود هر موقع حس میکردم ضربان قلبم داره میره بالا اونو میخوردم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

سلام و درود به دوستان عزيزم. 

اختلال پنيك و حملات اضطرابي اون به معناي واقعي كلمه وحشتناك هستن! طوري كه شما مرگ رو از نزديك لمس ميكنيد! 

اضطراب و ترس عامل اصلي حملات هستن، اما اينكه چه چيزي باعث به وجود اومدن اين ترس ميشه، افكار منفي ما هستش! 

معمولا نود درصد افكار منفي رو فكرهاي منفي در مورد سلامتي خودمون تشكيل ميده. براي مثال فردي در مورد سلامتي قلب نگراني داره، فردي در مورد سلامتي معده و دستگاه گوارش و غيره.

اين افكار بقدري پيش ميرن كه به وسواس فكري تبديل ميشن و هي بزرگ و بزرگتر ميشن، طوري كه فرد مورد نظر ترس هاي ديگه ايي هم سراغش ميان، مثل ترس از جاهاي دور رفتن، ترس از جاده و مسافرت، ترس از مكان هاي شلوغ و پر ازدحام، مكان هاي سربسته، بيمارستان ها و مكان هاي با هيجان زياد مثل شهربازي و غيره.

اين اضطراب ها و حملات زندگي رو مختل ميكنه و فرد از برنامه هاي روزانش ساقط ميشه و چون اين تغيير كيفيت زندگي براش اذيت كننده هست باعثً ميشه كه افسردگي هم بهش اضافه بشه.

اختلال پنيك باعث ميشه كه فرد زود به زود به پزشك هاي مختلف سر بزنه چون فكر ميكنه درگير بيماري هولناكي شده! 

بيشترين ارگاني كه از حملات پنيك رنج ميبره دستگاه گوارش هست، معمولا احساس نفخ، ورم معده، سوزش سردل، دلشوره عجيب و شديد، و همچنين اختلال روده تحريك پذير از پيامدهاي حملات اضطرابي ناشي از اختلال پنيك هستش 

براي درمان و كنترل اختلال پنيك بايد به روانپزشك متخصص خوب مراجعه كنيد. معمولا با تجويز داروهاي ضدافسردگي و ضداضطرابي كنترل ميشن، در كنار دارودرماني، بخش ديگه درماني هم هست به اسم گفتار_رفتار درماني، كه توي اين بخش به بيمار ياد داده ميشه كه چطور افكار منفي خودش رو مديريت كنه و تكنيك هاي ارام سازي عضلات و تكنيك تنفس صحيح موقع حملات اضطرابي بهش ياد داده ميشه. كنترل و درمان اختلال پنيك شديدا به صبور  بودن و مقاوم بودن فرد نياز داره. بايد مقاوم و صبور باشيم و توي درمان و كنترل اون عجله نداشته باشيم. بسته به شدت حملات اضطرابي ممكنه طول درمان از يك سال تا چندين سال متفاوت باشه! براي مثال خود من ١٠ سال مداوم تحت نظر روانپزشك در حال درمان بودم 

دوستان عزيزم، براي كنترل اين غول بزرگ بايد به همه جوانب زندگيتون دقت كنيد. مهمترين اون رژيم غذايي صحيح هست، به خاطر اينكه مواد غذايي هستن كه به شدت محرك حملات اضطرابي هستن، مثل غذاهاي كنسرو شده، فست فودها، غذاهاي با طبع سرد، كافيين ها و قهوه و نسكافه، نوشيدني هاي انرژي زا، غذاهاي سرخ كردني، انواع سس ها، ادويه جات تند، نوشيدني هاي الكلي.

صددرصد توي رژيم غذايي بايد وسواس نشون بدين و حتما و حتما رعايت كنيد و ليست غذايي بالا رو اصلا استفاده نكنيد.

سيگار كشيدن يكي از بزرگترين محرك هاي اضطراب هستش، مطلقا بايد ممنوع بشه.

جنبه ديگه كه بايد اون رو بصورت مرتب و مداوم توي برنامه روزانتون داشته باشيد، ورزش كردن هست. ورزش مرتب و مداوم و روزانه حتي اگر ورزش سبك مثل پياده روي باشه. ورزش كردن معجزه ميكنه.

جنبه ديگه، اصلاح الگوي خوابتون هست، بايد با تمرين و مداومت، ساعت هاي خوابيدنتون رو اصلاح كنيد و مرتب كنيد، شب ها نبايد تا ديروقت بيدار بمونيد، حداكثر ساعت ١٢-١٢:٣٠ شب سعي كنيد بخوابيد، صبح ها هم زود بيدار بشيد، بعد از ظهرها يه چرت يك ساعته داشته باشيد.

دوستان عزيزم، براي كنترل اين غول بزرگ بايد به همه جوانب زندگيتون دقت كنيد. مهمترين اون رژيم غذايي صح ...

ببخشید میشه به من کمک کنید دکتر به من اسنترا داده من دچار یه حالتی میشم بعد از خورذن این قرص افکارمو نمیتونم کنترل کنم

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
شما خوب شدی ؟این افکارت چطور؟

اره خداروشکر بهتر شدم

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم