2777
2789

کسانی که در جریان تاپیک قبلم بودن که هیچ اما یه توضیح مختصر بدم

من با شوهرم سر جریان رفتن خونه مامانم همیشه بحث دارم کلا دوس نداره برم

حالا فردا قراره بریم شهرستان خونه مامانش اینا

با من قهره اما امشب با تلفن با مامانش حرف میزد بلند بلند میگفت آره ما فردا راه میفتیم که من بشنوم

نمیخوام نرم چون سالگرد پدرشه اما میخوام ادبش کنم بنظرتون چجوری

دوباره یادآور میشم با من قهر تشریف دارن😁😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من با برخورد خانمانه و مؤدبانه، جوری که لایق شخصیت خودتون هست برین اونجا و درست همونجور که انتظار دارین همسرتون یا خانواده ی شما برخورد کنه، با اونا برخورد کنین. که ایشون شرمنده بشه. ولی یکمی با خود آقای همسر سرسنگین باشین که گوشی دستش بیاد شما ناراحتی ازش. و سر یه فرصت مناسب علت دلخوری رو بازگو کنین.

با من قهره حرف نمیزنه😁😁😁

خب نزنه تو بگو ک متوجه بشه بخاطر اون داری نمیری😉

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
به نظر من با برخورد خانمانه و مؤدبانه، جوری که لایق شخصیت خودتون هست برین اونجا و درست همونجور که ان ...

یعنی پاشم لباس جمع کنم هلک هلک دنبالش برم؟

اصلا حرف نمی زنه با من بیاد یه غلط کردمی بگه تا برم

عزیزم چرا خودتو با این چیزا درگیر میکنی به خدا زندگی ارزش نداره ، مگه ما انسان ها تا ابد زنده ایم حتی از فردای خودمون هم خبر نداریم پس تا میتونیم از لحظاتمون در کنار عزیزانمون لذت ببریم فقط

خدای من همیشه یار و یاورم باش
یعنی پاشم لباس جمع کنم هلک هلک دنبالش برم؟ اصلا حرف نمی زنه با من بیاد یه غلط کردمی بگه تا برم

آره، برین ولی با خودش سرسنگین باشین. آخه به خاطر اون که نمیرین. به خاطر اینکه یه عروس باشعور هستین که به پدر و مادر همسر احترام میذاره و وظیفه ی خودش میدونه که بهشون سر بزنه میرین. اینو باید از رفتارتون متوجه بشه. با یه هوش و درک متوسط متوجه میشه.