2777
2789

الان ضعیف شدم حسابی دکتر گفته ب خودت برس تقویت کن ۲ ماه دیگ اومدی باید وزنت بالا تر بده این قد ضعیف شدم ک دست و پام درد میکنه میگم شیر بگیر کیلو ۲۵۰۰ میگه ک چی بشه . خوب آدم هرجور باشه دست میزاره رو متاهل میگه مجردی ک خیر ندیدم برم با پسر دوستشم شاید ازدواج کردمو.... هزار تا فکر تو سر آدم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ضعیف شدم حسابی دکتر گفته ب خودت برس تقویت کن ۲ ماه دیگ اومدی باید وزنت بالا تر بده این قد ضعیف ...

امیدوارم یه همسر دست و دل باز نصیبت بشه. 

من زمان مجردی پدرم با وجودی که کارمند بود از هیچی دریغ نمک د. 

الان همسرم با وجود اینکه درآمد خوبی داره ولی نیازهای منو(منظورم خوراک نیست) اضافی و ریخت و پاش میدونه. 

من نميدونم چرا بعضي دخترا فك ميكنن حتما خونه شوهر بهشته روياييه اينجا اينهمه تاپيك متاهل ها رو نميخ ...

چرا برعکس من میخونم و با مشکلات بقیه آشنا میشم و درس میگیرم ولی من کل جریان مجردی رو نگفتم ک چ بلاهایی سرم اومده برا همون سمت متاهلی ام شاید شوهر خوب گیرم اومد نمیدونم والا هرچی خدا بخواد

چرا برعکس من میخونم و با مشکلات بقیه آشنا میشم و درس میگیرم ولی من کل جریان مجردی رو نگفتم ک چ بلاها ...

فقط اگه خواسته ای داری که برات مهمه تو عقدنامه ذکر کن. 

من همسرم خیلی قول ها بهم داد که بعدا زد زیرش، گفت اون موقع شرایط فرق می‌کرد من نمیدونستم بعدا ممکنه این موضوع رو نپسندم. 

یکی نیست بگه آخه مرد حسابی من رو حرفت حساب کردم که با تو ازدواج کردم وگرنه خواستگار که کم نداشتم. 

فقط اونها صادقانه و مردانه اگه شرایطم رو مطابق نظرشون نمیدونستن رد میکردن نه مثل جنابعالی که فقط میخواستی خرتو از پل رد کنی. 

درس ميخوني؟ كار ميكني؟ به اطرافيان بسپار برات خواستگار بفرستن اگه خيلي دنبال ازدواجي

ن درس نمیخونم . سر کار هم نمیزارن .  کلاسهای آموزشی هم نمیزارن  خونه کسی هم همینطور افسردگی هم متاسفانه گرفتم . نمیشه ب کسی بگم برام خواستگار بفرس روم نمیشه اخه یا میترسم یک ازدواج ناموفق پیش بیاد

ن درس نمیخونم . سر کار هم نمیزارن .  کلاسهای آموزشی هم نمیزارن  خونه کسی هم همینطور افسردگ ...

خب هيچ جا نري كه خواستگار از كجا پيدا شه

با مامانت صحبت كن بگو دخترو بايد ببينن ٤جا تا خواستگار پيدا شه