2777
2789
عنوان

مادر شوهر به من گفت تو خوشبخت نیستی

2473 بازدید | 143 پست

چند روز پیش خونه مادرپدرهمسرم بودیم 

همسرم تا دوسال پیش بهترین شرایط روداشت تا شرایط طوری شد که ورشکست شد کامل طوری شد که با کمک های خانواده من روزگار میگذروندیم و بدهی هاشو دادن و اصلا خانواده اش به روی خودشون نمیاوردن که وضعمون اینقدر بد شده 

خلاصه اون روز پدرش میگه برید یک مغازه بگیرید شوهرش سیب زمینی سرخ کنه تو هم وایسا پای دخل چون زنی مردها بهتر ازت میخرن تا ازیک مرد 

یعنی صدای خرد شدن تمام وجودم مخصوصا شرف و آبروم رو شنیدم یعنی استفاده جنسیتی از زن بودنم برای پول 

همسرم هم طبق معمول نگاه کرد فقط مونده پدرش بگه برو وایسا کنار خیابون تن فروشی کن 

ازاون طرف مادره میگه برو سرکارتا شوهرت قدرتو رو بدونه خیلی تلاش کردم برای کار حتی کارخونگی اما مشتری نداشتم متاسفانه

حالا گفتم اگر مادرت زنگ بزنه می‌خوام جواب ندم زنگ بزنن به تو بگو من ناراحت شدم میگه نه خودت مشکلتو بگو من به خاطر تو باخانواده ام دعوانمیکنم ازاون طرف تاکوچکترین اعتراضی کنم میگن من بی چشم و روهستم و زود بهم برمیخوره

این موضوع تاپیک قبلیم بود که گذاشتم 

موند تا پنج روز بعد مادرشوهرش زنگ زد

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت چرا زنگ نمیزنی گفتم ناراحتم از حرفهاتون که به من و شوهرم گفتین

یک دفعه دراومده میگه کار عار نیست آدم باید برای پول هرکاری کنه و دست به هرکاری بزنه بهش گفتم هرکسی یک شخصیتی داره که کارش باید متناسب با اون شخصیتش باشه نه صرفا کار باشه یعنی اگر شوهر من بره دزدی خوبه کلاهبرداری خوبه ؟میگه نه جز دزدی و ه ر زگ ی همه کارها خوبه

بعد تو خوشبخت نیستی حسرت همه چی به دلت هست خونه مسافرت خرید و ماشین خوب

کم بلند پرواز باشید شما به جایی نمی رسید باید کارهای کوچک انجام بدین

دو ساله ما مشکل داریم کوچکترین کمکی نکرده همش هم میگه می‌نالید

وقتی وضعمون خوب بود کلی خرج میکردیم واسشون حالا ورق برگشته هر سری یک نیش و کنایه میزنن

یک جا ضامنمون شدن کافیه سررسید قسط بگذره و ندیم زنگ میزنه که جلو حقوق منو میبندن بیام جلو خونه تون سر و صدا کنم آبروتون بره تا قسط رو به موقع بدین

خیلی دلم گرفت ازش

کافیه یک کلمه حرف بزنیم نفرین می‌کنه که الهی به خاک سیاه بشینید یا خوب شد وضعتون بد شد من دعا کردم واستون

هیچ جوری هم نمیتونم رابطه ام رو قطع کنم چون خانواده خودم شهردیگه هستن کاری می‌کنه که دیگه نتونم ببینمشون

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم