2777
2789
عنوان

کدبانوها لطفا پیشنهاد بدین

121 بازدید | 13 پست

سلام،

یکی از دوستای  دوره دانشگاهم بعد دانشگاه مهاجرت کرد سالهاست که ندیدیم همدیگه رو ، الان به سفر اومده ایران، تماس گرفت که همدیگه رو ببینیم ، منم برای اینکه راحت باشیم و بتونیم یه دل سیر صحبت کنیم، دعوتش کردم بیاد خونه، بعد ۲۰ سال قرار شد دوشنبه ببینیم همدیگه رو، بگذریم از هیجانی که برای دیدنش دارم، لطفا کمک کنید که چی تهیه ببینم براش،  من کارمندم و از صبح تا ساعت ۳ سر کارم، نمی دونم یه دو ساعتی مرخصی بگیرم و زود بیام غذا اماده کنم( البته عذا رو باید از شبش مهیا کنم) یا اینکه بهش بگم ساعت سه بیاد و عصرونه تهیه کنم؟

اگه پیشنهادتون نهاره، چی درست کنم؟ 

اگه پیشنهادتون عصرونه است، چی درست کنم؟  

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ناهار دعوتش کن مرخصی بگیر

ممنونم که نظر دادین

پیشنهاد هم لطفا بدین

دو نفریم 

برای دو نفر چی تهیه ببینم

من اصولا مدلای زیاد تهیه می بینم

ولی الان دلم می خواد فقط ببینمش 

نمی خوام به تشریفات و اشپزخونه وقتم تلف بشه

بهتر بود رستوران دعوتش میکردی خودت سرحال تر بودی .بعد ناهار میرفتین میگشتین....یا کافی شاپ میرفتین

دلم می خواد راحت باشیم

دلم می خواد ده بار بغلش کنم و جیغ بکشم 

ممنونم که نظر دادین پیشنهاد هم لطفا بدین دو نفریم  برای دو نفر چی تهیه ببینم من اصولا مدلای ...

میتونی غذا سفارش بدی و اذیت نشی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دلم می خواد راحت باشیم دلم می خواد ده بار بغلش کنم و جیغ بکشم 

وای چه حس خوبی دوست قدیم ادم چقددوستت بامعرفت بوده که همینکه اومده ایران میخوادببینت

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

روبروی خونمون رستورانه میتونیم بریم اونجا

می تونم یکم دیر تر بگم بیاد دو سه ساعتی خونه باشیم و شبش ببرمش رستوران

میتونم خودم اشپزی کنم

اونقدر عاشقشم که کلا نمی دونم چی کار‌کنم که بهش خوش بگذره

ممکنه سالها نتونیم همدیگه رو ببینیم

وای چه حس خوبی دوست قدیم ادم چقددوستت بامعرفت بوده که همینکه اومده ایران میخوادببینت

دوستیمون حرف نداشت

۴ سال از میدون‌ولیعصر تا میدون ونک هر روز قدم می زدیم

اصلا نمی فهمیدیم زمان چطور میگذره