2777
2789

ظهرتایپیک زدم که حدود۷سال پیش داداشم توارتش براثرسکته فوت شدومرگشم حین خدمت خوردوباهمسرش توعقدبودن ازدوستان پرسیدم که پدرومادرم اون موقع حقوقشوبه نام خانمش زدن چون ازهمونجابهشون زنگ زدن گفتن خانمش گناه داره وبه نام خانمش بزنین وپدرمم گفته اشکال نداره ولی امضایی نکردن وحالازن برادرم ازدواج کرده ومادرم میخان حقشون روجداکنن این که کجابایداقدام کنن؟واینکه دوستان میگن زن برادرت ازدواج دومش صیغه ۹۹ساله شده وگرنه حقوق خودبه خودقطع میشده .

اینم بگم این خانم خواهرشوهرمم هس ومن امشب به شوهرم گفتم اصلاقبول نمیکنه میگه قانون الان قطع نمیشه وباهامم کل کل کردوخواهرشوهرمم ۳ماهه ازدواج کرده و۳ماهه بارداره وهنوزازدفترچه برادرمن استفاده میکنه چون همسرشم خانمش فوت شده گفته کاراش درس نشده که ببردش تحت تکفل خودش راست گفته؟

دیگه بارداره بچش دنیا بیاد قطع میشه 

صیغه کرده که حقوقص قطع نشه 

ولی باردار شده قطع میشه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

یکی از اشناهای ما هم حقوق همسر اولش و میگرفت ازدواج دوم چند سال صیغه بود برای اینکه قطع نشه بعد فهمید ک دیگه عقدم بشه قطع نمیکنن عقد کرد و قطعم نکردن حتی دوبارم عقد کرد یعنی از دومی هم جدا شد باز ازدواج کرد اخر خودشم فوت کرد بیچاره تا قطع شد فک کنم

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.