2777
2789
تو روخدا اگه خوردید بگید چه جوری بوده
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزىزم من دو تاشم خورم هم رىداکت خوردم هم رىداکتىل و ظرف مدت 2ماه
16 کىلو وزن کم کردم اما: کمتر از 2ماه به وزن اول برگشتم و از عوارضش هم هههههرررر
چى بگم کم گفتم چون اىن دارو از مهم ترىن عوامل تشکىل دهندش سىبوترامىنه
شما فقط ىه سرچ بزن سىبوترامىن, فکر نمىکنم دىگه با خوندن عوارضش حتى اسم اىن دارورو بىارى
دو مورد از اون عوارضى که براى من داشته تپش قلب شششششششددددىىىىىد
و شل شدن درىچه مىترال قلبم. بوده
مینوشی دوتا قرصه یکی هست درسته؟ واقعا اینقد عوارض داره ؟من شنیدم میگن ایرانیش خوبه؟!!
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

minooshiii
1392/2/15 2:09 ب.ظ

عزىزم من دو تاشم خورم هم رىداکت خوردم هم رىداکتىل و ظرف مدت 2ماه
16 کىلو وزن کم کردم اما: کمتر از 2ماه به وزن اول برگشتم و از عوارضش هم هههههرررر
چى بگم کم گفتم چون اىن دارو از مهم ترىن عوامل تشکىل دهندش سىبوترامىنه
شما فقط ىه سرچ بزن سىبوترامىن, فکر نمىکنم دىگه با خوندن عوارضش حتى اسم اىن دارورو بىارى
دو مورد از اون عوارضى که براى من داشته تپش قلب شششششششددددىىىىىد
و شل شدن درىچه مىترال قلبم. بوده

منم دقیقا همین تجربه را از این قرص دارم ترخدا نخورید اصلا این دارو تو اروپا فروشش غیر مجازه
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
وااااااااااااااااااای نخور تو رو خدا من ریداکتیل رو 3 سال قبل خوردم وحشتناک حالم بد شد انقدر ضعف داشتم که بعضی روزها اصلا نمی تونستم از خواب بلند بشم به شدت هم سرگیجه و حالت تهوع داشتم اصلا هم نتونستم یه بسته رو کامل بخورم فقط 10 روز .........اصلا هم وزن کم نکردم خوب...........چقدر هم اون موقع گرون خریدم الان قیمتش چنده؟؟