2777
2789

سلام خانوما من هفته ۲۷ بارداری بودم رفتم سونو طول سرویکسم از ۴۵ شده بود ۱۵ دهانه رحمم ۱ سانت باز شده همه دکترا ریختن سرم و بم گفتن اورژانسی باید بری بیمارستان بستری بشی ...با ویلچر بردنم بیمارستان انقباضات شکمی داشتم  گلی بهم سرم و آمپول زدن و بستریم  کردن بهم آمپول بتا زدن الان یه هفته است تو بیمارستان بستری ام طول سرویکسم شده ۴ میلی متر دهانه رحمم ۱ سانت بازه هرلحظه ممکنه سرویکسم از بین بره دکتر بهم گفته شاید فردا زایمان کنی شاید پس فردا شاید دوهفته دیگ هیچی معلوم نیس نمیدونم چی میشه توروخدا برام دعا کنید تورو به امام حسین دعام کنین خیلی محتاجم 

خدایا شکرت تنهام نزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شالله که به خوبی و خوشی زایمان میکنی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یه آیت الکرسی برای سلامتی خودت و نی نی تو دلت می خونم , خدا نگهدارتون باشه ان شاالله

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا