2777
2789
عنوان

همچین چیزی ممکنه؟

88 بازدید | 8 پست

امروز دکتر برام سونو و غربالگری نوشت 

هفته 7 هستم 

بعد شکم من از همون اول دراومده و الان هر کی میبینه میگه تو تا 9 ماه میترکی 😀

اوایل فکر میکردم دوقلو هست 

برای تعین سن سونو که رفتم دیدم نینیم یدونست 

بعد امروز فهمیدم این سونویی که دکتر نوشته تو اون چند قلویی مشخص میشه 

کسی بوده که سونو یدونه نشون بده بعد تو این سونویی که با غربالگری میفرستن چند قلو باشه؟ 

خودت قبلا شکم داشتی؟چند کیلو هستی الان

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست جواب بده؟ 

تو سونوی اول که ضربان قلب میشنوی معلوم میشه هرچند قلو باشه مگر اینکه خیلی زود رفته باشی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
نه عزیز اگه بود سونو قلب نشون میداد حتما نفخ کردی چون بچه الان تو لگنِ

الان میشه حسش کرد؟ 

من قبل اینکه برم سونو قلب 

قشنگ نبضشو حس میکردم 

الانم حرکتشو حس میکنم 

گفته هام طبق چیزایی که تو کتابا نوشتن جور در نمیاد ولی من واقعا حسش میکنم

وقتی درد دارم 

شوهرم دستشو میزاره رو شکمم 

انگار حسش میکنه چون سریعا دردم از بین میره

الان میشه حسش کرد؟  من قبل اینکه برم سونو قلب  قشنگ نبضشو حس میکردم  الانم حرکتشو ...

نه عزیزم امکان نداره😊

اون نبض خودته گلم

معمولا میگن زیر ۲۰ هفته جنین حس نمیشه ولی بعضیا ۱۷ یا ۱۸ هفته حس میکنن

الان بچه کلا یه سانته چطور میشه حرکتشو حس کرد با نبضشو حس کرد؟

و اینکه تا ۱۶ هفته فقط از طریق سونو میشه ضربانشو حس کرد بعد اون از دو شکم با دستگاه خاصی میشه صدای قلبشو شنید

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
نه عزیزم امکان نداره😊 اون نبض خودته گلم معمولا میگن زیر ۲۰ هفته جنین حس نمیشه ولی بعضیا ۱۷ یا ۱۸ ...

چی بگم 

من نمیدونستم طرف چپم قرار گرفته 

فقط نبضشو اونجا حس میکردم 

رفتم سونو گفت سمت چپته 

نمیدونم کسی باور نمیکنه 

مامانمم میگفت مثل من بود حسش میکرد