2777
2789
عنوان

کیک تولد

260 بازدید | 33 پست

سه روز دیگه تولد شوهرمه دوسدارم خودم کیک درس کنم... تاحالا درست کردم اما الان میخوام حروفی باشه . تا به حال کسی حروفی درس کرده؟ و اینکه نمیدونم چطور تزیین کنم اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم باید از قالب استفاده کنی🤔

قالب هایی هستن ک حروف انگلیسی هستن

عزیزم انشالله همیشههههه کنار هم خوشبخت باشین😍❤

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

اگه اینستا داری میخوای چندتا پیج بهت معرفی کنم تا بتونی راحت تر درست کنی؟

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
قالب حروف هست برو بگیر توش کیک درست کن .بعد سرد شدن هم خامه کشی کن

آخه فقط یه بار میخوام حروفی درس کنم .نمی ارزه ک برو قالب بخرم .. نمیشه خودم ببرم یا بد میشه ؟  و اینکه توی کیک پز درس میکنم آخه  با مایکروفر دو سه بار کیک درس کردم خوب نشده اما با کیک پز عالی میشه

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
فک کنم باید از قالب استفاده کنی🤔 قالب هایی هستن ک حروف انگلیسی هستن عزیزم انشالله همیشههههه کن ...

بله میگن قالب هس اما میگم یه بار میخوام درس کنم .. خیلی ممنون عزیزم

اگه اینستا داری میخوای چندتا پیج بهت معرفی کنم تا بتونی راحت تر درست کنی؟

بله . لطف میکنید 

اگه تا حالا درست نکردی ریسک نکن شاید بد شد 

کیک درس کردم حروفی درس نکردم

میشه دو تا کیک گرد بپزم بعد به شکل m ببرم بعدش بینشون خامه بزنم 

بله . لطف میکنید 

اینا همه پست هستن. برید داخل پیج هاشون. کارای قشنگی دارن

https://www.instagram.com/p/BymtDC-hgKC/?

❤igshid=ddy3qc5cwwh6

این اولیش

https://www.instagram.com/p/ByIsF18lV1E/?

igshid=1ddiaz0ub6v7o

این دومیش .این فکره جالبیه😍 ببینید با شکلات چطوری پروانه درست کرد. شما هم حروف رو با شکلات درست کنین

https://www.instagram.com/p/BxSwNFZl-iE/?igshid=1a476nh0dunob

اینم سومیش