2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر من ۱۷سالمه با یه پسر بیست و چهار ساله دارم اذدواج میکنم پسره داره درس میخونه لیسانس عمران داره باباش میگه پارتی دارم میزارمش تو شهرداری پول هم داره خونه هم داره ماشین هم داره اخلاقشم خوبه میخواستم یه نظر سنجی کنم یکشنبه وقت عقد داریم می‌خوام برم خرید و این چیزا یکم بهم سیاست یاد بدید 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه  

از هر چیز بهترینشا رو بخر هرچیزی خودت دوست داری ن اونی که بقیه میگن قشنگه خرید عقد فقط یک باره نزار حسرت به دل بمونی

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست نمیخواد اگه واقعا رفتارات خوبه پس خودت باش اما اگه میدونی تو یچیزایی ضعف داری یا زیاده روی میکنی رو خودت کار کن...از همین اول شروع نکن  ب سیاست داشتن اصلا فکرنکن ب این چیزا...توام داری وارد ی خانواده میشی دیگه اوناام آدمن چیز عجیبی نیستن ک بخوای حرکتای خاصی بزنی

فقط هرچیزی خواستی بگیری بهترینشو بخر ک شوهرت عادت کنه اگه یه موقع چیز گرونی خریدی نزنه تو ذوقت

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

صمیمی نشو 

کم حرف ولی خوشصحبت باش 

احترام بزار و رسمی رفتار کن 

هیچ وقت نزار کسی از بحث و دلخوریتون خبردار شه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
چراچیزیوک دوست نداره روبایدبخرع؟

من گفتم چیزی رو ک دوست داری بخر! 

مثلا اگه یه سرویس قشنگ دید و چشمش گرفت همون رو بخره! ن اینکه دنباله یه سرویس سنگین باشه که دوستش نداره! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بچه ها هرجا که می‌خوام با شوهرم برم خواهرش هم پا میشه میاد نمی‌دونم چکار کنم خانوادش بهش حسودیش میشه رنج سنی خانواده خب زیاده ایشونم بچه کوچیکه هست بعد جاریم شب شیرینی خرون حتی واینستاد وسیله هارو ببینه خواهرش دنبالش میاد 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه