2777
2789
عنوان

برداشتتون از این کار همکارم چیه؟

218 بازدید | 22 پست

تو تاپیکای قبلیم کامل اخلاق اون دختره همکارم رو گفتم...امروز چون پستمون یکیه مدیر دفتر گفت کارا رو یه تقسیم بندی کنید بین خودتون که نظم داشته باشیم...لیست همه کارا رو نوشتیم رو برگه و گفتم هرکدوم از کارا رو میخوای ور دار..اونم تعارف کرد به من😁...خلاصه اون شروع کرد به انتخاب کارا...تموم کارایی که در ارتباط با مردم و ریاست هست رو برای خودش برداشت(از اون کارا که مردم بیان ازش خواهش کنن) کارای حاشیه ای رو انداخت به من...در واقع اون کارایی که نیاز به ارتباط با بقیه داشت رو ورداشت و کارایی رو که یه گوشه بشه انجام داد و به چشم نمیاد رو گذاشت برای من...منم جلو مدیر دفتر ناجور بود چیزی بگم ...تا اخر وقتم همش میگفت کارام زیاد و فلانه..اخرش گفتم هرجا خواستی بگو کمکت کنم وقتی من بیکار شدم...گفت نه عزیزم کارام مختص خودم هست...البته اگه خیلی علاقه داری عیب نداره...منم گفتم برای من فرقی نمیکنه کار کاره...هرجور راحتی

نمیدونم از دستش چی کنم😕😕😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خودت انتخاب کردی دیگه 

حالا سری بعد وقتی اون تعارف زد سریع قبول کن یک روزم حال اون گرفته بشه

خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

ب یورت بگیرش 

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤