2777
2789

چه مهده بی در و پیکری اول تعهداتو کامل بپرس اگر از پسش بر میای برو چون اینی که من میبینم کم کم بهت میگه ظرفارو هم بشور از اول زیر بار کارای متفرقه نرو چون اگر خدایی نکرده اتفاقی واسه یه بچه بیفته شما باید جوابگو باشی

احتمالا چون تابستونه و تعداد کمه اینقدر بی نظمه از مهر رو روال عادی میفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینو میگم ساعت کاری مربی مهد چقدره 

ساعتشو درست گفته بهتون 

ولی مهدی که من بودم ساعتش بیشتر بوداز ۷/۵تا۲/۵ ولی خدمه باید ساعت ۷میومد و آخر وقت هم شیفتی یه روز در هفته یه مربی تا ساعت سه میموند

ساعتشو درست گفته بهتون  ولی مهدی که من بودم ساعتش بیشتر بوداز ۷/۵تا۲/۵ ولی خدمه باید ساعت ۷میو ...

منم امروز تا زمانی که در مهدو بست نگه داشت یعنی یه ربع سه

تازه امروز باطری نداشت کنترلا میگه به من برو باطری بخر انگار من پادوام گفتم شوهرم خرید اورد اصلا به روی خودش نیوورد واسه پولش یه بار گفت گفتم قابل نداره نداد

اره درسته انگار منو گیر اورده😅

😂😂😂😂اگر هم رفتی از من به شما نصیحت باهاشون رسمی باش و اشتباه منو نکن اصلا نزار باهات راحت باشن که فقط سو استفاده میکنن و اصلا قدر دان نیستن و به جز وظایف اصلی هیچ کاریو قبول نکن ولی وظیفه خودتو به بهترین نحو انجام بده