2777
2789

ببخشید اگه طولانی مینویسم واقعا به تجربتون نیاز دارم😘

دخترم ۴۵ روزشه چند روزیه خیلی بی قراره شیر خشکیه

شیر خوردنی زور میده و قرمز میشه میخاد شروع کنه به گریه و نق نق میکنه

موقع خواب بی قراره و دستو پاشو تکون میده و زور میزنه چند وقته یهو از خواب میپره و گریه میککه با اینکه سیره

چند روزه وقتی شیر میدم اندازه پنج شش قاشق غذا خوری شیر تازه بالا میاره و یقه لباسش خیس خیس میشه خواب راحتی نداره اصلا 

وقتی بهش شیر میدم و بی قراره صدایه قارو قور شکمش رو با گوشامم میشنوم

اینا میتونه نشانه رفلاکس باشه یا کولیک خیلی نگرانم مخصوصا سر بالا آوردنش چون چند روزیه که بیشتر شده و قبلا این شکلی نبود و خیلی کم بالا میاورد الان هم تعداد و هم مقدار شیری که بالا میاره زیاد شده

ولی موقع هایی که تو خواب عمیقه شیرشو راحت و بدون درد سر میخوره بالا هم نمیاره

عزیزم ی چکاب ببرش دکتر خیالت راحت شه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین بار بردمش امروزم میبرمش

منم امروز بخاطر پنیرک میبرمش دکتر

بقول شما تو خاب خوبه

وقتی بیدار میشه بعد هر شیر خوردنی پنیرک میاره بالا

دختر من ۵ ماهشه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

به لاک توز شیر حساسیت داره ببرید دکتر تغذیه که تشخیص بدن. یا یک قوطی شیر سویا بگیرید و امتحان کنید اگر بالا نیاورد مشکل حل شده. اگر مشکل حل نشود بچه وزن نمیگیرد فقط شیر وارد معدش میشه جذب نمیشه و دفع میشه چه با بالا آوردن چهاز طریق مدفوع.. 

دستمال بزارید رو سر بچه بدین نظرش رو بگیرن پیامبر هم به چشم اعتقاد داشتن چشم واقعیه

ایت الکرسی بخوانید که شبها راحت بخابه 

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
منم امروز بخاطر پنیرک میبرمش دکتر بقول شما تو خاب خوبه وقتی بیدار میشه بعد هر شیر خوردنی پنیرک میا ...

پنیرک که چیزی نیس

مامانم همیشه بهم میگه اینکه بچه پنیرک بالا بیاره یعنی اینکه سیستم گوارشیش درست کار میکنه

ولی باز نظر دکتر خیلی مهمه

گاهی رو شکم میزارمش ولی رو شکمم میزارم باز بیقراره و گریه میکنه

بخاطر رفلکس یا همون عدم جذب لاک توز شیره. 

وقتایی عطر و ادکلن کنار بچه باشه بغلش کنید یا هر بویی شبیه عطر بچه اگر بیشتر بالا بیاره همون رفلاکسه. به این موضوع دقت کنید

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

منم دخترم خیلی وقته اینجوره.مال الان نیست

نمیشه با بالا اوردنش جایی رفت

یبارم دکتر بردمش فایده نداشت

حالا میخام دکترشو عوض کنم.

نظر اونم بپرسم

به لاک توز شیر حساسیت داره ببرید دکتر تغذیه که تشخیص بدن. یا یک قوطی شیر سویا بگیرید و امتحان کنید ا ...

ممنونم عزیزم کارمون کلا ایت و الکرسی خوندنه وزن میگیره مثلا هر دو هفته چهارصد گرم وزن میگیره

نگران نباش عزیزم چه کولیک چه رفلاکس هر دو درمان دارن و مشکلی نیس ک خودت را بخاطرش اذیت کنی‌پسر من هم نفخ شدید داشت جوری ک هر دفه شیرش میدادم تا این شیر هضم بشه بچم دائم زور میزد و انگار شیرم براش سنگین باشه و بالا اوردنشم بعد شش ماه هنوز هست.خیلی از این چیزا ب مرور زمان و اینکه سیستم بدن نوزاد گوارشی این حرفا را میگم رشد میکنه و بهتر میشن گلم.البته پیش پزشک برو حتما.

نگران نباش عزیزم چه کولیک چه رفلاکس هر دو درمان دارن و مشکلی نیس ک خودت را بخاطرش اذیت کنی‌پسر من هم ...

دختر منم طفلکم الان مداااام در حال زور دادنه دلم کبابه براش 😔

دکترا تشخیص رفلاکس دادن یا کولیک؟

هیچ کدوم

دکتر گفت نمیتونه هضمش کنه