2777
2789

بچه ها سلام من باردارم سونو دادم گفتن ساک حاملگی دیده نشد و ضخامت آندومتر هم نرمال هست چراااا؟ حالا ساک دیده نشد بعضی ها گفتن شاید کوچیک بوده سونو هم شکمی بوده دیده نشده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی آزمایش بتا می گه بارادارم  

عزیزم چند روز تاخییر داری 

و بتات چند بود؟

واینکه چند زده ضخامت رو بالای 9حتما بارداری

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
عزیزم چند روز تاخییر داری  و بتات چند بود؟  واینکه چند زده ضخامت رو بالای 9حتما بارداری

عزیزم من هنوز تاخیر نداشتم یازدهم باید پری می شدم بتام هم اخرین بار پنجشنبه که گرفتم 9000 بود 

عزیزم من هنوز تاخیر نداشتم یازدهم باید پری می شدم بتام هم اخرین بار پنجشنبه که گرفتم 9000 بود 

ماشاءالله بدون تاخیر بتات9000 انشاءالله دوقلو داری ولی زدذ رفتی سنو خب خیلی زود

منم دفعه اول چهار هفته و شش روز رفتم سنو گفت ضخامتت 11هست ولی ساک نمیبینم بعد گفت چندرئز از پریت میگذره گفتم ظ5-6 روز گفت خیلی زود اومدی 

برو تیتر بتا بذه که تیتر دادم 1660 بود خداروشکر خوبگرفته بود و بالا رفته بود 

دیگه نرفتم سنو انشاءالله ده روز دیگه میرم واسه قلبش دعا کنید قلبش تشکیل شده باشه 

شماهم زود رفتی  عزیزم مثل من  عجله کردی 

الانم صبر کن سه هفته دیگه برو سنو 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ماشاءالله بدون تاخیر بتات9000 انشاءالله دوقلو داری ولی زدذ رفتی سنو خب خیلی زود منم دفعه اول چهار ه ...

عزیزم ایشالا که قلبش تشکیل می شه می ره می شنوی کلللللی ذوق می کنی اره منم می ذارم چندهفته دیگه می رم 

عزیزم ایشالا که قلبش تشکیل می شه می ره می شنوی کلللللی ذوق می کنی اره منم می ذارم چندهفته دیگه می رم ...

فدات انشاءالله شماهم همینطور