2789
عنوان

زگیل تناسلی کمک ...

227 بازدید | 42 پست

نشونه هاش چیه دوستان تو نت سرچ کردم درست متوجه نشدم ... من یه  چیری شبیه جوش  دارم که خیلی برجسته نیست کمی دردناک هم هست ... نکنه زگیل تناسلی باشه خیلی میترسم  😭😭😭😭

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شنیدم میگن اصلا درد نداره

اخه تو نت نوشته بود سوزش و خارش😣😭😭 من فقط درد داره یه کم مث جوش جرکی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دکتر رفتی؟؟

میخام برم ... ولی قبلش گفتم بپرسم اینجا😭

زگیل تناسلی درمان نداره با لیز و فریز می تونی از بین ببرید اما تو بدن می مونه البته 21 نوع هست که فقط دو نوع اون واکسن داره  با لیز و.... کمی درمان میشه سایر نمونه ها فاقد درمان هست بهترین راه پیشگیری هست

مگه راه انتقالش از طریق رابطه نیست ؟ من رابطه نداشتم 😢

اخه تو نت نوشته بود سوزش و خارش😣😭😭 من فقط درد داره یه کم مث جوش جرکی 

واسه من اولش فک کردم گزیدگیه چون میخارید‌...بعد دیدم شبیه جوش شده...الانم ی کم باد کرده😥

بله رابطه جنسی با افراد متعدد

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

عزیزم خدایی نکرده رابطه... داشتی؟

نه اصلا😢