2777
2789
خخخ یه بارم یکیلوش داد بچه ی سرگردو یکی گروگان گرفته بود به جلی گفتن تواگه بگی کجاست ازادت میکنیم&nb ...

عه نمیدونستم...من بابام خیلی اهل قهر و دعوا بود جوان که بود..مادرم رفت پیش همین دعاگیره.گفت زن گرفته دیگه نمیاد سمتت..حالا بابا دربدر من انقد مظلومه بی اجازه مادرم اب نمیخورع..کلی پول از مادرم گرفت دعا داد بهش..سر همین قضیه مادرم رفت لوش داد چون دروغ گفت😀

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حدس میزنم برا شوهرم دعا گرفتن منو از چشمش انداختن

قشکگ همرو توضیح میده برات میتونی پول ندی بهش تا ببینی دعاش کارسازه یانه

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
منم حدس میزنم برا شوهرم دعا گرفتن منو از چشمش انداختن

برو پیشش بگوسفره میخام بندازی برام ی بچه ای زیر ده سال باید باشه وچشمش ضعیف نباشه و عرق هم نخورده باشه ونترسع

پسرم زندگی منو باباشه😍😘
من اره ولی اتیشگاه زندگی میکنم

منم اتشگاهم...شما کدوم قسمتی

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
شماره تماس نداره همینجوری برم به اون ادرسی که بچها گفتن؟

شماره نمیده انگار به کسی

شماره تماس نداره همینجوری برم به اون ادرسی که بچها گفتن؟

اره مشهوره😂از هرکی بپرسی بهت ادرس میده  شماره هم خیلی کم میده بپرس اگه بهت داد که هیچی ولی میدونم نمیده

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
عه نمیدونستم...من بابام خیلی اهل قهر و دعوا بود جوان که بود..مادرم رفت پیش همین دعاگیره.گفت زن گرفته ...

ولی الان دیگه کارش ندارن

وای خداکنه شوهرم برگرده یهو زده زیر همه چیز میگ طلاق اصلا نمیدونم چش شده

حالا برو پیشش همه چیو بگو اول بگو سرکتاب بازکن براش بعد همه چیو بگو سفره بندازه برات