2777
2789
خخخخ سید جلی کیه دیگه

من یه بار حالم بد بود تو حال بدی فهمیدم بردنم اونجا اندازه بیمارستان شلوغه و ادم اونجاست😂

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
ببین من خوده اصفهان سراغ ندارم. ولی دامنه و اون طرفا یه نفر هس خیلی خوبه

این دامنه را رفتم دوتا پیرمرد بودن بهش گفتم مشکلمو گفت راه قانونیشو طی کن هیچی دعا و چیزی بهم نداد گفت برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچ کاری میخای سید جلی کاربا آینه واجنه انجام میده 

خب کارشو میتونه حل کنه دعا بهش میده

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
اره لامصب سرش خییییلی شلوغه

اره خیلی اصلا عجیبه من شنیدم کوچه مال خودشه🤷🏻‍♀️

😂فقط در حدی میدونم که جوی اباده و اسمشم سید جُلی هست

اه فهمیدم کیو میگی .نزدیک ماست اتفاقا..حیف پول ..یبار مادرم رفت پیشش کلی پول ازش گرفت.بعدم رفت به پلیس لوش داد .یمدت کار نمیکرد.

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
وای من میخام برم برا اینکه یا آیندمو بهم بگ یا کاری کنه این شوهرم برگرده

اینه بینی ازت خیلی میگیرع.بعدم به احتمال زیاد باید یه دختر بچه که زیر هفت سال باشه ببری تا اون بره ایینه ببینه برات..ولی بعدش اثرات بد رو بچه داره...میخای بری قبل ساعت سه برو در خونش..کارش بد نیس ولی تایید نمیکنم

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است