2777
2789
عنوان

چطوری سوپرایزش کنم خانما😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست

دوستم تازه نامزد شده بوده.. همسرش هم خجالتی...بچه ها پیشنهاد دادن لباس بگیره واسش ویه بسته کاندوم...طفلک از دومی خوشش اومده بوده‌.خخخ  

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از هم دوریم...میترسم  براش جایی بگیرم برا سوپرایز...اونوقت نیاد...اخه کار داره

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

خانما شما چکار کردید...به ما هم بگید تا ایده بگیریم

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
نه خونه نداره...نزدیک ۲۰۰ هزار میخوام براش خرج کنم...تکی

برید با هم یه کافه خوشگل دنج کیکشو از قبل بده آشپزخونه برات شمع بزنه هروقت خواستی برات میاره رو میز، کادو هم خیلی سخته ۲۰۰ هزار ..... فک کنم کیف پول یا جاسویچی خوشگل بتونی بخری

زنگ‌بزن خودم‌جاش میام دوتایی کیک موخولیم 😋

افرین چه فکر خوبی😍😍😍😍

من پارسال واسش تیشرت گرفتم با کیک و نون خامه ای بردم خونه مامانش.آبجیاشو مامان بابامو گفتم بیان.از سر کار اومد خیلی خوشحال شد.

امسال واسش صندل گرفتم گذاشتم تو جعبه کادویی با کارت تولدت مبارک با آژانس اخر وقت(ساعت ده شب) فرستادم مغازش.خیلی خوشحال شد.ولی گفت دخترایی ک تو مغازش بودن بیشتر سوپرایز شدن 

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

آخه دردم اینه...از چیزی خوشش نمیاد...به عطر حساسیت داره...هر چیزی هم نمیپوشه...مثلا تیشرت...یا شلوار اسلش...یه جورایی تیپ قدیم میزنه..😔😔😔😔