مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
واااا پس ولش کن. اینجوری که همش شما باید ناز بکشی. بیخیال بابا. یه نامه بنویس بگو که از قهرش ناراحتی و باید تو این شرایط هوای هم رو بیشتر داشته باشیم و این حرفا. آخرشم تولدشو تبریک بگو. اگه آشتی کرد سوپرایز کن اگر نکرد هیچی
راستی من یه سرویس آیه دارم. منظورم اینه هر روز یه آیه قرآن برام پیامک میشه ... امروز این بود ....( نیکی و بدی یکسان نیست . بدی را با بهترین شیوه دفع کن . با این برخورد متین و نیک ، ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است ، چنان شود که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. سوره فصلت آیه 34 ) گمانم خدا میگه من برم جلو برای آشتی ...
راستی من یه سرویس آیه دارم. منظورم اینه هر روز یه آیه قرآن برام پیامک میشه ... امروز این بود ....( ن ...
خانومی برو آشتی.بالاخره شوهرته دشمنت که نیست. تو که نمیتونی اونو تربیت کنی ولی بعد از آشتی وقتیکه هردوتون روی دور منطق بودید براش توضیح بده دلیل نداره وقتی خودش ناراحته پای تو بذاره. و اینکه وظیفشه توی کار خونه کمک کنه چه حقوقشو داده باشن و چه نه
دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم.وزن شروع60.5وزن فعلی 60.5 وزن هدف54