2777
2789
عنوان

پدرشوهرجان🤒🤒

601 بازدید | 35 پست

سلام دوستان ، من یه مشکلی با پدرشوهرم دارم که واقعا موندم که چجور حلش کنم،حدودا پنج ساله عروسی کردم و ی دختر دو سال و نیمه دارم ، دخترم هنوز پوشک میپوشه 

الان چند هفته است پدرشوهرم گیر داده این و از پوشک بگیر ،هر بارم که میگفت من به خنده میگفتم هنوز وقتش نیست و به وقتش چشم 

امشب برگشته به دخترم میگه مامانت اگه تو رو دو روز پیش من بزاره من پوشک و کامل ازت میگیرم راحت (ببخشید ،واقعا عذر میخوام ،) باسنت و دست میزنم😞🤕🤕

یعنی قیافه من و همسرم واقعا اون لحظه دیدنی بود اما ب روی خودم نیاوردم 

که باز هم تکرار کرد جملشو

اینم بگم البته واقعا آدم مهربونیه ‌ و دختر من یه دونه نوه اش هست ، دیوانه ی دختره منه و وقتی میریم خونشون کلا کنترلشو  نسبت به دخترم از دست میده 

مثلا شاید ده مدل خوراکی براش بخره ،پول بده بهش و کلی کار

اما این حرف واقعا زشته

نمیدونم چی بهش بگم

همسرم خیلی راحت میگه اصلا غصه نخور ،به جای هفته ایی دو وعده ، هر دو هفته در میون میریم 

نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهم منم نمیدونم 

مردا موحوداتی هستن ناشناخته 

😖

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
منظورش چی بود؟؟؟شاید از روی نفهمی حرفی زده تو بهتر میشناسیش خوب

منظور بدی که قطعا نداره ، منظور جنسی و اینا

اصلا این مدلی نیست 

مثلا بازیشه 

مدل ناز دادنشه

اما خوب من و همسرم داریم خودمون و میکشیم نقاط شخصی و به دخترم بفهمونیم اون وقت پدرشوهرم اینجور میگه

عزیزم مراقب خودت و بچتون باشید

دور از جون پدوفیل نباشن یه موقع

ولی حرف بدی نزدن از پوشک گرفتن... میتونید خونه اونا رفتنی پوشک نبندین ولی اجازه تماس بدنی با دخترتون رو‌ندین.

بقیه بچه های کوچیک که بدون‌پوشکن رو دیدین‌چطور باهاشون رفتار میکنن؟؟

حتما شوخى كرده ولى گفتنش به بچه اصلا درست نبوده به مادرشوهرت بگو باهاش صحبت كنه اين حرفا رو به بچه نزنه چون براش عادى ميشه كه ديگران ميتونن راحت به جاهاى خصوصى بدنش دست بزنن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

منظورش چى بود😐😐واقعاً چرا مى خواد اينكارو كنه😐😑😑

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
به شوهرت بگو با پدرش حرف بزنه توضیح بده زدن این حرف ها به بچه خوب نیست

حتما از نفهمی زده

الکی بگه بردیمش دکتر به خاطر اینکه جیششو نمیگه، دکتر گفت اصلا کاری به کارش نداشته باشین و هیچ حرفی نزنین وگرنه بدتر میشه