2777
2789

😐

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من يه دستگاه گرفتم لك و كك و مك و جاي جوشو تتو و اينجور چيزارو از بين ميبره براي ليفت و اينام مث اينكه خوبه

من خودم استفاده نكردم

واقعا الان به پولش احتياج دارم اگه كسي ميخاد يا كسيو ميشناسيد كه فكر ميكنيد لازم داره بگيد

سر قيمتشم باهم كنار ميام به خدا لازم دارم پولشو وگرنه نميفروختمش😔😔

https://divar.ir/manage/QXjk6XoXFfHJ8H/

تا هرچقدم كه بخواين پايين ميام

بگو

وای عزیزم فقط ی روز مونده😍😍😍😍😍😍

شادی#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

میخوام بگم دخترای مجردی که چله و ختم برمیدارن 😯🙈😯😢🙈هیچ گناهی نباید بکنن ....درسته ......حتی عکس و فیلم 🙈😢😢😢اینم درست ...ولی انسانن یهو بالاخره بعد از یک هفته ....خ ا نباید بکنن 😢😢مانع استجابت دعا میشه ؟؟؟؟یه چیزیه بین خودمون و خدا .......حتی به نامحرمم نگاه نمیکنم .😯😯😯😯😯