2777
2789
عنوان

بیاین شعرهایی که قدیماتوی عروسی ها میگفتین رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4843 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اینو که دیگه کل ملت میخوندن یعنی نمیگفتی عروسی چیزی کم داشت 

تیپ تیپ تیپ دوماد خوش تیپ این افتخارتونه فلانی دومادتونه هرکی میخواد نگاهش کنه یه دسته گل فداش کنه

فامیلای عروس آتیش میگرفتن  

تو هوایی، که برای یک نفس خودمو از تو جدا نمیکنم... تو برای من خود غرورمی،من غرورمو رها نمی کنم      
نون و پنیر و خوردیم دخترتون رو بردیم

نونو پنیر ارزونیتون دختر نمیدیم بهتون😂😂😂

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

مادر دوماد 

خیکش پرِ باد

عروسش را اوردیم

با یه عالم جاهاز

مادر عروس 

بشین و بسوز

دخترت رابرده ایم

با چراغ گردسوز.

اینم جز شعرهای جنجالی بود که مورد بوده تلفات هم داشته.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
خانم دناز،چقدر عکس کاربری شما بامزه است. چندین بار دیدم و حس میکنم تمام بدنم رگ به رگ شد از از دیدن ...

این زده به سیم اخر مجبوره سرحال باشه بدبخت😂

خوشحالم شادی از دیدنش❤️

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
تیپ تیپ تیپ دوماد خوش تیپ این افتخارتونه فلانی دومادتونه هرکی میخواد نگاهش کنه یه دسته گل فداش کنه ...

وای منم کله ام سوت کشید 😂

یعنی خودمو جای طایفه عروس دیدم یه لحظه 😠

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

آی نعنا نعنا نعنا ننه عروس شد تنها 😂😂😂😂

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من بچه بودم ولی یادمه یه رسمی بود قبل حجله بردن عروس یچیزی از خونه مادر دوماد کش میرفتیم

بعد جلوشون میشکوندیم

یا میبردیم خونه😅😂😂😂

یه شعریم میخوندن براش ک یادم نیست

نه چک زدیم ن چونه عروس اومد تو خونه😂😂