2777
2789
عنوان

بیمه زن

111 بازدید | 19 پست

خانما من ی زن خانه دارم لیسانسرفتم شوهرم خوسش نمیادبرم سرکار منو از طرف خودش هم بیمه تامین اجتماعی کرده وهم تکمیلی 

ولی من دوست داشتم برم سرکارچندسال دیگه حداقل باده سال سابقه بازنشستگی بگیرم

بنظرتون اونایی که تجربه دارین بگین بایدخودموچه بیمه ای بکنم که بعدابازنشستگی بگیرم وبرام بیمه رد بشه خلاصه برای اینده م پشتوانه باشه توروخداراهنماییم کنین برام خیلی خیلیخیلی مهمه

زنان خانه دار،بیمه ایران راهنماییت میکنه بیمه های دیگم دارن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنان خانه دار،بیمه ایران راهنماییت میکنه بیمه های دیگم دارن

همین میخوام تجربه شماروهم بدونم

درماه چقدربایدواریز کنم ؟تاچند سال میدین پول بیمه شو؟بعدا چنددرصد پایه حقوق حقوق میدن ؟از کی بهتون میدن؟ از کی میتونین وام بگیذین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همین میخوام تجربه شماروهم بدونم درماه چقدربایدواریز کنم ؟تاچند سال میدین پول بیمه شو؟بعدا چنددرصد پ ...

من واریز نکردم ولی بهم گفتن از ۵۰ تومن میتونید پرداخت کنید سالیانس انگار بهد چند سالم بهت وام بی بهره میدن اندازه اون پولی که دادی ۲۵ سال یا ۳۰ مستمری بگیر میشی من دو سال پیش پرسیده بودم الان شرایط فرق داره حتما

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

امسال من حدود ۱۸۰ ماهانه میدم

هرسال یه مبلغی اضافه میشه

من حدود ۵ ساله که بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی رو پرداخت میکنم

وقتی ۲۰ سال کامل شد برات حقوق واریز میکنن 

مثل بازنشستگی

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.
من واریز نکردم ولی بهم گفتن از ۵۰ تومن میتونید پرداخت کنید سالیانس انگار بهد چند سالم بهت وام بی بهر ...

فرقش بابیمه عمرچیه بیمه زنان‌خانه دار چیه کدومش بهتره؟

تجربه داره لطفا کمکم کنین

امسال من حدود ۱۸۰ ماهانه میدم هرسال یه مبلغی اضافه میشه من حدود ۵ ساله که بیمه زنان خانه دار تامین ...

من از طرف شوهرم‌بیمه تامین اجتماعیم

شماهم همین طورید؟؟؟

اگه بابیمه شوهرم تامین اجتماعی باشم میشه ؟؟؟؟

من از طرف شوهرم‌بیمه تامین اجتماعیم شماهم همین طورید؟؟؟ اگه بابیمه شوهرم تامین اجتماعی باشم میشه ؟ ...

منظورت بیمه درمانیه؟

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.
امسال من حدود ۱۸۰ ماهانه میدم هرسال یه مبلغی اضافه میشه من حدود ۵ ساله که بیمه زنان خانه دار تامین ...

بعدش اگه مثلا تاپنج سال واریز کردم بعدپنج سال به هردلیلی نتنم واریز کنم تکلیف این پولی که دادم چی میشه؟؟؟

بعدش اگه مثلا تاپنج سال واریز کردم بعدپنج سال به هردلیلی نتنم واریز کنم تکلیف این پولی که دادم چی می ...

فکر کنم باسودش میتونی بگیری