2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیه؟؟خیلی لطیفم؟؟😂😂

خییییلللللی😂😂😂😂

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

منم گفتم حالا که بچه بازی در میاری نمیام

برا خودم موندم خونه مامانم تا آخر شب بعدشم داداشم منو رسوند دم خونه😁😁😁😁😁

اومدم دیدم قهر کرده که چرا گوش ندادی به حرفم الان وقت اومدنه؟

گفتم بچه بازی درآوردی چقدر بنده خداها بهت زنگ بزنن تو نیای 

منم اهمیت ندادم تا ادب بشی

دوباره براش شام آوردم نخورد دوبار گفتم قهر کرد و با عصبانیت گفت الان وقت شامه

و خوابید

منم بیخیال اومدم تاپیک میزنم😁

مامانم یکم شام ساده درست کرد گفتم شام بیا اینجا شروع کرد دعوا و داد و بیداد که من گفتم شام درست نک ...

ناراحت نباش بعضی وقتا مردا هم فکر کنم پریود می شن اعصاب ندارن 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
مامانم یکم شام ساده درست کرد گفتم شام بیا اینجا شروع کرد دعوا و داد و بیداد که من گفتم شام درست نک ...

بابا بچه حالیش نیست ولی اینارو باید با کتک ادم کرد مادرشون خوب وقت نذاشته واسشون احترامم حالیشون نیست کوفتم نده بخوره

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
منم گفتم حالا که بچه بازی در میاری نمیام برا خودم موندم خونه مامانم تا آخر شب بعدشم داداشم منو رسون ...

من که میگم پاشو خودت شام رو بخور اگه هم سیری بریز بره بذار نصف پاشد گشنه موند بفهمه که کی باید قهر کنه  

منم گفتم حالا که بچه بازی در میاری نمیام برا خودم موندم خونه مامانم تا آخر شب بعدشم داداشم منو رسون ...

وقتی میگه الان وقت شامه یعنی اشتیه! 

بابا چرا خودسر هستید وقتی میگه بعد از ظهر بیا برو دیگه