2777
2789
عنوان

توروخدا چیکار کنم با این آدم ؟!

997 بازدید | 89 پست

سالهاااا پیش وقتی خیلی نوجوان بودم و حساساتی و خام عاشق یکی شدم. 7سال ازم بزرگتر بود و بلد بود چه جوری خامم کنه. 

اینکه چی بهم گذشت و تو 7سالی که باهاش بودم چه روزهایی داشتم بماند . قصه طولانیه خودش یه کتابه . 

یه بارم امد خواستگاری که خانواده ها خیلی به هم نمیخوردن و بعدش دیگه اصرار نکرد اصلا. ولی همون موقع هم میگفت میتونیم بدون ازدواج تا ابد باهم باشیم و هرکدوم زندگی خودمون رو داشته باشیم....بعددد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چندین مرتبه تو همون دوران دوستی ازش خیانت دیدم. 

با دیگران میدیدمش . خبرش بهم میرسید و داغون میشدم. 

اخه من همه فکر و ذکر و زندگیم رو به پاش ریخته بودم.

سخت ترین روزهای زندگیمو گذروندم. سخت ترین.

حتی بهش زنگ میزدم رجکت میکرد. ه خواهرشزنگ زدم گفت کاراش به ما ربطی نداره . ما فکر کردیم شما باهم تموم کردین.

من 😭😭😭😭😭😭😭😭

دردسرتون ندم دوستان. خیلی ها ممکنهاین جریان رو تجربه کرده باشن.

من هرشد رو قبول شدم به لطف خدا و ازون حال بعد 7...8 ماه درامدم ولی داغش و کینه اش به دلم موند

تو اون شرایط که من دم کنکور بودم و کلی تلاش کرده بودم بستری شدم. چن وقت بعدشم فهمیدم عقد کرده و منو ...

خب پس خداروشکر ک‌باهاش ازدواج نکردی و اسمت مطلقه نمیشه و هیچ تعهدی نسبت بهش نداری و خداروشکر ک شناختیش دل بکن ازش و سعی کن زندگیتو ب روال عادی برگردونی چند ماهی شاید اذیت شی ولی برو مشاور نزار بهت لطمه بزنه