2777
2789
تو همین سایت یه تاپیک بود که دعای ثروت هفتم هر ماه قمری میبایست نوشت اما دعای امام سجاد نبود کسی میدونه چه دعایی بود تاپیکش تعطیل شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اذان صبح تا اذان ظهر 71 علامت خط فاصله میذاری(-) بعد با وضو رو به قبله میشینی میگی یاغفور و یا شکور بعدبالای اولین خط فاصله حرف ل رو مینویسی همینطور تا آخر بعد میذاری لای قرآن تا هفتم ماه بعد اونو میندازی تو آب روون یکی دیگه مینویسی میذاری لای قرآن
 فقط به خدا باید پیله کرد...... چون فقط با او میتوان پروانه شد......      
تاپیکش تعطیل شد ولی اینو یکی از کاربرا بعدا نوشت منم کپی کردمفردا که هفتم ماهه، از صبح تا اذان ظهر فرصت دارین وضو بگیرید، روی یک برگه هفتاد و یک علامت خط فاصله ( - ) بذارید. بعد از اول خط فاصله ها شروع کنید. خط فاصله اول یک بار بگید یا غفور و یا شکور بعد بالای خط فاصله یک حرف ( ل ) بنویسید، بعد خط فاصله دوم ،همینطور تا آخری بعد برگه رو بزارید لای قرآن تا ماه دیگه ، هفتم این برگه رو بدین به آب جوی یا آب روان، دوباره یک برگه دیگه بنویسید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️