2777
2789

دوستان عزیز سلام

3 تیر ماه دقیقا روز جمعه لکه بینی داشتم 

5 هرماه باید پریود میشدم امروز 8 تیر ماه هست و هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی از پریودی ندارم.

امروز صبح بی بی چک استفاده کردم و منفی بود ولی ناامید نشدم یه صدایی از درونم میگه ناامید نباش. 

من چون اندومتریوز دارم و5 سال پیش عمل کردم دکتر البرزی بهم گفتن نازا هستم. من فقط 19 سالم بود که این حرف رو از دکتر شنیدم.حالا که ازدواج کردم دکتر گفتن تا 6 ماه جلوگیری نکن بعد بیا پیشم  ولی من نرفتم چون به حکمت خدا اعتقاد دارم. الان 9 ماه میشه ازدواج کردم و اصلا پیشگیری نکردم 😭برام دعا کنید بچها میدونم و مطمئنم واسه خدا معجزه کردن که کاری نداره ❤️خدا اگه بخواد میشه😍🙏

The greatest pleasure of life is love😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیزدست خداست حرف دکتراگاهی اشتباه درمیادایشالامادرمیشی
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
ایشالله نی نی دار بشی.خدا کمکت میکنه ایشالا. ایمان داشته باش

ایمان دارم چون خدا هیچ وقت واسه بندهاش بد نمیخواد ولی ما بنده ها هستیم خیلی عجولیم 😔 

انشالله که به زودی دامنت سبز شه و مامان شی...بچه دار شدن دست خداست....چله سوره حشر یا مریم یا یس بگیر یا زیارت عاشورا...انشالله الان نی نی داشته باشی

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

عزیزم همچنان امیدوارباش زن دایی من بعد ۲۶سال که تمام مطب دکترا و ماکز ناباروری رو دور زده بود و دیگه واسه خودش پزشک زنانی شده و آب پاکی ریخته بودن رو دستش و کاملا دیگه پذیرفته بود نازاست وچندسال بودپیگیرنبود۵سال پیش باردارشد اونم اتفاقی اصلا باورنمیکردیم دوباره چند روز پیش بچه دومش بدنیا اومد که اونم اصلانفهمید کی باردارشد.یه خانم دیگه هم داشتیم توفامیل بعد چندسال باردارشد و۳تا سقط پشت سرهم داشت که دکترا به پدرش گفته بودن چرا اینقدر پیگیرین این خانم کاملا نازاست اونم اصلا دست کشید ازدرمان که کارخدا باردارشد بعدیه مدت بدون هیچ مشکلی.پدرش دستشو گرفت برد پیش همون دکتری که گفته بود این نازاست وبهش گفته بود اگه کاری از دستتون برنمیاد حداقل کسی راناامید نکنین.صبورباش خانوووم خدا انشاا... به حق این وقت وساعت دلت راشادمیکنه واسه منم دعا کن منم منتظرم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم همچنان امیدوارباش زن دایی من بعد ۲۶سال که تمام مطب دکترا و ماکز ناباروری رو دور زده بود و دیگه ...

عزیزم امیدوارم به آرزوی قلبیت برسی 🙏😍

انشالله که به زودی دامنت سبز شه و مامان شی...بچه دار شدن دست خداست....چله سوره حشر یا مریم یا یس بگی ...

ممنونم دوست خوبم 🙏نذر کربلا کردم که با همسر جان بریم و خیلی دوست دارم پدر شوهر و مادر شوهرم رو ببرم مشهد الرضا ❤️اخه خودشون میگن بچه که بودن رفتن خیلی انسانهای مهربونی هستن و همیشه دستشون رو به آسمون و دعامون میکنن گاهی وقتا دلم میخواد بهشون بگم دعا کنید نی نی دار بشم اما دلم نمیخواد کسی بدونه از خانواده شوهرم چون روز اول خود شوهرم همه چیز رو میدونست و گفت کسی نفهمه. 

ممنونم دوست خوبم 🙏نذر کربلا کردم که با همسر جان بریم و خیلی دوست دارم پدر شوهر و مادر شوهرم رو ببرم ...

باشه گلم امید به خدا...نذرت هم خیلی خوبه...برات دعا میکنمِ..منم نی نی میخوام...شما برای من دعا کن

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
باشه گلم امید به خدا...نذرت هم خیلی خوبه...برات دعا میکنمِ..منم نی نی میخوام...شما برای من دعا کن

الهی هر چه زودتر به مراد دلت برسی 😍🙏