2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه می خوای این کار رو انجام بدی. بدبخت میشی. برای یه بار دو بار نه. اما روزانه بخوای بری. بدبختی

دقیقا. من یه دوره ای 2 3 روز در هفته مجبور بودم از سمت مرکز (نسبتا شرق) تهران برم کرج. بدبخت بودم واقعا

دقیقا. من یه دوره ای 2 3 روز در هفته مجبور بودم از سمت مرکز (نسبتا شرق) تهران برم کرج. بدبخت بودم وا ...

درکت می کنم. چون یه زمانی مجبور بودم بیام کرج زندگی کنم . عقلم نرسید مثل الان بیام جنوب تهران. هم می تونستم خونه بزرگتری اجاره کنم. هم دردسرم کمتر بود.

اصلا یاد ایستگاه کرج و گلشهر مترو می فتم چقدر وحشیانه حمله می کردن. مثلا زود میومدم و یه ربع توی ایستگاه وامیستادم که بتونم بشیم یجوری وحشیانه فشار و هول می دادن از انسان بودنم خجالت می کشیدم . بعد هم میومدی تو قطار یه روز کولرش خراب بود. فن خراب بود. شیشه باز نمیشد. انقدر دستفروشها داد می زدن که مغز آدم خورده میشد . یکی آهنگ بلند گوش می داد. 500 نفر هم با موبایلشون بلند بلند حرف می زندن.

برگشتی هم بدتر از این . 

الان اومدم جنوبی ترین جای تهران. حداقل دیگه خط عوض نمی کنم.

دامادمون کار هر روزشه دیگه وقتی میرسه خونه از خستگی غش میکنه

اگه می تونن خونه اش رو بیارن تهران. شده بیان یه واحد 30 متری اجاره کنن. بهتر از مردن توی مترو هست. اون هم خط کرج تهران

درکت می کنم. چون یه زمانی مجبور بودم بیام کرج زندگی کنم . عقلم نرسید مثل الان بیام جنوب تهران. هم می ...

نه من سمت سهروردی ام. و اینکه تازه من برعکس شلوغی می رفتم. یعنی صبحها از تهران می رفتم کرج. عصرا از کرج میومدم تهران. همیشه تقریبا خلوت بود. البته شلوغ هم بود بعضی وقتا. ولی عمر ادم تلف می شه تو اون راه. کلی هم اعصاب خوردی. واگناش هم به نظر من بو گند میداد. حتی همون صبح زود که خالی بود. بو گوسفند می داد انگار  

اگه می تونن خونه اش رو بیارن تهران. شده بیان یه واحد 30 متری اجاره کنن. بهتر از مردن توی مترو هست. ا ...

نمیتونن پولشون کمه تو همون کرجم کم میارن واسه مخارج زندگی

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
نه من سمت سهروردی ام. و اینکه تازه من برعکس شلوغی می رفتم. یعنی صبحها از تهران می رفتم کرج. عصرا از ...

یه بوی یه جور. من چند بار پرسیدم الکی می گفتن بوی مواد ضد عفونی کننده است.

منم همین فکر رو می کردم که اومدم کرج . چون از نظر مالی شرایط اسفناکی داشتم. اما بعد دیدم یه جاهای تهران از کرج هم ارزونتر. جمع کردم اومدم تهران. راحت شدم. خدا رو شکر. 

کجای کرج هستن؟

هزینه خورد و خوراک که کرج و تهران یکی هست. چه فرقی می کنی؟ ماست تهران و کرج یه قیمته و نون هم قیمته؟ تازه خیلی چیزهای تهران توی تره بار از کرج یه نمه ارزونتره. و اتوبوس و بی آر تی و اینها توی تهران بیشتر و مترو تقریبا همه جای تهران هست. اما کرج فقط چند تا ایستگاه مترو داره. محمد شهر و کرج و گلشهر و . که از اونجا با اتوبوس یا تاکسی باید بری خونه.

می مونه اجاره خونه. 

که می گم منم برای اجاره کمتر اومده بودم کرج. بعد دیدم یه جاهای تهران از کرج هم ارزونتر و بهتره. جمع کردم اومدم تهران

منم همین فکر رو می کردم که اومدم کرج . چون از نظر مالی شرایط اسفناکی داشتم. اما بعد دیدم یه جاهای ته ...

مهرشهرن

نمیتونن عزیزم کجای تهران بیان اخه؟ جنوب تهران بدرد زندگی نمیخوره پول پیش سی تومن دارن ماهی ششصد اجاره میدن ولی خونش نود متره با این پول کجای تهران خونه هست؟ اگه باشه بدون اسانسوره خونه های قدیمی

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️