dokhtare75 مدیر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 962 عنوان اگه بلدید نی نی یارو برام تگ کنید | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 36 پست نی نی یار میشه تاپیکامو حذف کنید کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا 1398/05/08 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر_بزرگمرد عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2039 به سلامتی بری و برگردی خونه ی مادربزرگی جایی که بشه راحت دیدشو انتخاب کن درک میکنم شرایطتو هر جا برم اونا میرن ی جا دیگهاز یه طرفم زیاد تو جمع خونواده نمیرم حوصله تیکه اندازی هاشونو ندارم علیم فقط خداست
dokhtare75 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 962 هر جا برم اونا میرن ی جا دیگه از یه طرفم زیاد تو جمع خونواده نمیرم حوصله تیکه اندازی هاشونو ندار ... باید یکی از اقوامتو در جریان بذاری که باهات پایستمثلا دایی و یا یکی از خاله هات بهشون بگو دخترخالتو تنهاا دعوت کنه و تو م. بری خونشون کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
پسر_بزرگمرد عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2039 خونوادم مذهبیه . هیچکس از اقوامم همکاری نمکنه تازه اگ همکاری کنه باید با ی دلیلی دعوت کنه ! گیرم دلیلش پیدا شد اما مطمئنم ک اولا حاضر نیست با من حرف بزنه دوما بعدش میذاره کف دست خالم اینا و زندگی اجی خوندم میپاشه علیم فقط خداست
dokhtare75 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 962 خونوادم مذهبیه . هیچکس از اقوامم همکاری نمکنه تازه اگ همکاری کنه باید با ی دلیلی دعوت کنه ! گیرم دلی ... سلاممگه آبجی خونده داری؟عشقت یه طرفست خیلی کارت سختهمن فکر میکردم دختره هم میخوادت کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
پسر_بزرگمرد عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2039 سلام مگه آبجی خونده داری؟ عشقت یه طرفست خیلی کارت سخته من فکر میکردم دختره هم میخوادت عشقم یه طرفستمنظورم از اجی خونده دختر خالمه ک چکن از بچگی بزرگ شدیم باهم واقعا مثل یه خواهر بوده برام و الان زن داداشه عشقمه علیم فقط خداست
dokhtare75 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 962 عشقم یه طرفست منظورم از اجی خونده دختر خالمه ک چکن از بچگی بزرگ شدیم باهم واقعا مثل یه خواهر بود ... آهااوکیخوشبخت بشی کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
پسر_بزرگمرد عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2039 آها اوکی خوشبخت بشی ممنون از دعای خوبت و راهنماییت علیم فقط خداست