2777
2789
عنوان

خرم آبادیا

3606 بازدید | 31 پست

سلام،من بروجرد زندگی میکنم متاسفانه اینجا سزارین اختیاری نداره و مجبورم بیام اونجا،با تحقیقایی ک کردم فهمیدم بیمارستان شفا خوبه لطفا اگه تجربه ای دارین بهم بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داداشم اونجا سزارین کرد پیش دکتر سپهوند خوبه .ولی درد زیاد کشید عوارض عمله دیگه ولی گرونه .

باید از چند هفته ب زایمانم برم واسه تشکیل پرونده؟هزینه اش چقدر شد عزیزم

زنگ زدم هم بیمارستان شفا هم شجاع گفتن هزینه آزاد انجام میدن

خب خصوصیه دیگه ولی من چند وقت پیش پرسیدم گفتن انجام نمیدیم اگه بفهمن برامون دردسر میشه ولی محیط شفا خوبه ولی رسیدگی تو شجاع بهتره به نظرم برو شحاع 

و خدایی که به شدت کافیست.......
خب خصوصیه دیگه ولی من چند وقت پیش پرسیدم گفتن انجام نمیدیم اگه بفهمن برامون دردسر میشه ولی محیط شفا ...

آها،مرسی عزیزم دعا کن برام میام اونجا بی دردسر زایمان کنم اینجا خدا لعنتشون کنه قبول نمیکنن

باید از چند هفته ب زایمانم برم واسه تشکیل پرونده؟هزینه اش چقدر شد عزیزم

هزینه اش نگفت یه کمی هم طلا فروخته بود دیگه نگفت  ولی فکر کنم یا ۵ یا ۶ این دکتر سپهوند همون اول میرفت پیشش پرونده داشت دیگه گفت برو عمل یه روز قبل رفت بیمارستان ولی به نظرم بیمارستان شجاع شاید بهتر باشه .بازم بپرس .

هزینه اش نگفت یه کمی هم طلا فروخته بود دیگه نگفت  ولی فکر کنم یا ۵ یا ۶ این دکتر سپهوند همون او ...

مرسی از توضیحاتت ممنونم ازت،حالا خوبه اونجا قبول میکنن خدا خیرشون بده

عزیزم من دیروز نتم تموم شد الان اومدم جوابتو بدم دیدم اون تاپیکو استارتر قفل کرده ...من تموم اشناهام چمران زایمان کردن رسیدگی اونقدرام که فک میکنی بد نیست من دختر خالممم زایمان طبیعی بود روزای اخر ماه نهمش یهو رفت دکتر و دکترش پول گرفت و نوشت سزارین براش و خودشم اومد بواسه سزارینش ...همون بیمارستان چمران

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
عزیزم من دیروز نتم تموم شد الان اومدم جوابتو بدم دیدم اون تاپیکو استارتر قفل کرده ...من تموم اشناهام ...

عزیزم مرسی ک جواب دادی،دکترش کی بوده؟خوش ب حالش ک سزارین شده من راضیم پول بدم سزارینم کنن

عزیزم مرسی ک جواب دادی،دکترش کی بوده؟خوش ب حالش ک سزارین شده من راضیم پول بدم سزارینم کنن

نبوی بود البته اولاش با نبوی بود بعد راضی نبود ازش عوض کرد دکترشو بعد دوباره اخراش رفت پیش نبوی فقط به خاطر این کار 😀

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نبوی بود البته اولاش با نبوی بود بعد راضی نبود ازش عوض کرد دکترشو بعد دوباره اخراش رفت پیش نبوی فقط ...

کاش منم برم پیش نبوی،اول دکترم اون بود عوضش کردم منم فک کنم آخرش باید برم پیش اون،تازگیا سزارین کرده؟آخه میگن تازگیا اجازه ندارن بیان