2777
2789

سلام دوستان من ۵ روزه چله زیارت عاشورای حق شناس رو شروع کردم همه موارد رو رعایت کردم از نماز اول وقت تا دروغ و حجاب و... اما به دلیل مشکلات خانوادگی زیاد،  آستانه تحملم پایین اومده و چندین مرتبه با مادرم و خواهرم برخورد تند و دعوا داشتم بعدش خیلی پشیمون شدم نمیدونم چله ام باطل شده یانه؟ اگه ازشون معذرت خواهی کنم کافیه؟ یا چله رو از اول شروع کنم؟

خوش به سعادتت که همچین چله ای رو شروع کردی....

حتما ازشون حلالیت بطلب..حیفه چله ات خراب بشه

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشون بخواه از ته قلب ببخشنت❤

رابطه ام باهاشون خوب نیس و معمولا تو همه دعواها بیشتر اونا مقصرن واسه همین سختمه و غرورم اجازه نمیده عذرخواهی کنم نمیدونم راه دیگه ای هست ک جبران بشه و چله ام باطل نشه😔

باید همه وارد رعایت بشه تا حاجت روابشید

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
رابطه ام باهاشون خوب نیس و معمولا تو همه دعواها بیشتر اونا مقصرن واسه همین سختمه و غرورم اجازه نمیده ...

بالاخره مادرته واحترامش واجب😊عزیزم تو عذرخواهی کن،دیگه کاری به کارشون نداشته باش.چرا باهاشون دهن به دهن میشی؟هرچی گفتن کار خودتو بکن وعصبیم نشو گلم❤

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
برام دعا کن این چله اخرین امیدمه😔

من یه مدت تو کانال بودم....خیییییلییییا حاجت گرفتن...

واسه منم دعا کن

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
هیشکی حالمو نمیفهمه😔

ان شالله که به زودی به خواستت برسی وازاین حال وهوا دربیای گلم

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....