2777
2789
عنوان

کدوم قسمت هری پاتر بهتر بود؟؟؟

1087 بازدید | 10 پست

نظر خودتون رو بگید

تعداد رای : 8
نظرسنجی
هری پاتر و سنگ جادو
2
25%
هری پاتر و تالار اسرار
0
0%
هری پاتر و زندانی ازکابان
2
25%
هری پاتر و یادگاران مرگ 2
4
50%
تاپیک زیاد میزارم  

فیلم یا کتاب؟ 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هیچکدومشویادم نیس همینجوری ده بی سی چل کردم زدم

اوووه من کی هری پاترودیدم

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی